“İyi organize olduk”

Son şampiyon Yenimahalle BSK, erteleme maçında konuk olduğu Kastamonu BGSK’yı 23:26 mağlup etti.

HENTBOLHABER.NET – Kadınlar Süper Ligi son şampiyonu Yenimahalle Belediyesi SK, birinci hafta erteleme maçında deplasmanda ligin iddialı ekiplerinden Kastamonu Belediyesi GSK’yı 23:26 yenerek liderlik koltuğuna oturdu.

Lige 55:26’lık Genç Uşakspor galibiyeti ile başlayan Başkent ekibi, Avrupa Kupası maçlarından dolayı ertelenen ilk hafta mücadelesinde Kastamonu BGSK’yı deplasmanda mağlup ederek önemli engellerden birini aşmış oldu.

Yenimahalle BSK Başantrenörü Serdar Eler, maç boyunca iyi mücadele ettiklerini ifade ederek, “Maç boyunca yapmamız gerekenleri fazlasıyla yaptık. Gerek savunma da gerekse hücumda iyi organize olduk” dedi. Takıma yeni katılan oyuncuların her geçen gün takıma daha fazla uyum sağladıklarını belirten Eler, “Bugün yeni transferlerimiz güzel bir performans ortaya koydu. Ligin henüz başı olmasına rağmen kritik bir maç oynadık ve çok değerli bir galibiyet aldık. Oyuncularım istediğim her şeyi hem hücumda hem de savunmada sahaya fazlasıyla yansıttı. Bize bu yolda her zaman desteklerini esirgemeyen Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar’a ve ekibine samimi katkılarından dolayı teşekkür ediyorum. Umarım sezon sonunda şampiyonluk ipini göğüsleyip 3 sezon üst üste bu başarıyı elde ederiz” diye konuştu.

Bakmadan Geçme