“İyi savunma, hızlı hucümlar en büyük avantajımız”

Erkekler 1.Liginde mücadele eden İzmir Büyükşehir Belediyesi Geçlik ve Spor Kulübü kendi evinde Bahçeşehir Okulları Skor Kulübünü yenerek üst sıralara tırmanıyor.

HENTBOLHABER.NET – Müsabakada iyi oynayan ve İzmir Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü ile 10.sezonuna çıkan kaleci Gökhan Şanlı, Hentbolhaber.Net’e yapmış olduğu açıklamada, galibiyetin hucumdaki etkinliklerinin artmasının sonucu geldiğini ifade etti.

Şanlı, “Sezona şanssız 2 mağlubiyet ile başladık. Kaybettiğimiz maçlarda özellikle hücumdaki hatalarımızı en aza indirmek için 2 haftadır yoğun tempoda antrenman yaptık ve 27 olan gol ortalamamızı 35 e çıkartarak etkili olduk. Bahçeşehir Okulları Spor Kulübüne karşı üstün oyunumuzla rahat bir galibiyet elde ettik. Çok genç, koşan bir takımız. İyi savunma ve hızlı hücumlarla sonuca gitmemiz en büyük avantajlarımızdan birisi. Bu maç geride kaldı önümüzdeki hafta oynayacağımız Metropol Spor Kulübü maçına konsantre olup, galip gelmek için çalışacağız. Kendimizi üst sıralara taşıyacak güce sahibiz” dedi.

İzmir Büyükşehir Belediyei GSK, Erkekler 1.Ligi’nde 4 Puanla 7.sırada yer alıyor.

Bakmadan Geçme