İzmir Bld. Emin Adımlarla

Antalyaspor ve kupada 51 Niğdespor'u yenen İzmir Büyükşehir Belediyespor Erkek Hentbol Takımı, geleceğe daha güvenle bakıyor.

Türkiye Kupası 1.tur karşılaşmasında 51 Niğdespor’u yenerek tur atlayan İzmirBüyükşehir Belediyespor Erkek Hentbol Takımı, geleceğe daha güvenlebakıyor.

Türkiye Erkekler Hentbol Süper Ligi ilk maçında evinde ÇankayaBelediye Ankaspor’a yenilen daha sonra Antalyapsor’u yenerek moralbulduklarını belirten Antrenör Metin Parlak, “Oyuncularımınperformansından son derece memnumum. Takımımız her geçen gün oyunlarınınüstüne koyarak yoluna devam ediyor. Tecrübeli oyuncularımızın gençlereyön vermesiyle de takım oyununu daha iyi oynamaya başladık. Bizimhedefimiz ligde ve kupada İzmir Büyükşehir Belediyespor’u en iyi şekildetemsil edecek oyunu sahaya yansıtmak amacıdayız. Daha çok çalışarakdaha iyi yerlere gelmek istiyoruz” dedi.

İzmir BüyükşehirBelediyespor, Türkiye Erkekler Hentbol Süper Ligi üçüncü karşılaşmasındaMersin Hentbol’u Cumartesi saat 18.00’de Celal Atik Spor Salonu’ndakonuk edecek.

Bakmadan Geçme