İzmir temsilcisi rahat kazandı

Kadınlar Süper Ligi ikinci devrenin ilk maçında İzmir Büyükşehir Belediyesi SK, Kastamonu Artsam Koleji SK’yı farklı mağlup etti.

LEVENT AKDENİZ / HENTBOLHABER.NET – Kadınlar Süper Ligi 14.haftasında mavi-beyazlı ekip, Kastamonu Artsam Koleji ile karşılaştı.

Celal Atik Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmanın ilk 10 dakikasında başabaş bir mücadele oynanırken, İzmir temsilcisi 13.dakikada farkı 3 sayıya çıkardı(11:8). Kastamonu Artsam Koleji SK’nın antrenörü Kemal Durak, İzmir temsilcisini aradaki farkı açması üzerine mola almak zorunda kaldı. İlk devrede üstünlüğünü arttıran İzmir temsilcisi ilk devreyi 23:10 önde kapadı. İlk yarıda İzmir Büyükşehir’de Sibel Karameke 9 gol ile en skorer oyuncu oldu.

Müsabakanın ikinci devresinde de üstün olan İzmir Büyükşehir farkı korumayı başardı. Son 10 dakikaya 33:24 önde giren İzmir temsilcisi maçı da 35:29 kazandı.

Haber

ELEKTRİK KESİNTİLERİ OYUNU SOĞUTTU

Maçın 52. dakikasında kısa süreli elektrik kesintisi yaşandı. Mücadele 15.dakikalık bir aranın ardından İzmir Büyükşehir Belediyesi SK’nın 34:24 üstünlüğü ile kaldığı yerden devam etti. Ancak 2 dakika süre sonra tekrar elektrikler kesildi ve maça 10 dakika daha ara verildi.

FOTOĞRAF GALERİ İÇİN TIKLAYINIZ




 

Bakmadan Geçme