İzmir Büyükşehir Belediyesi ” Avrupa ” Hedefine Ulaştı

İzmir Büyükşehir Belediyesi Antrenörü Celal Gençoğlu: ” Ligdeki yüksek bütçeli ve yabancı oyuncuları bulunduran bir çok takımı geride bırakarak yarı finale kalmamız, kulübümüzün misyonu açısından güzel bir örnek oldu ” dedi.

Bayanlar Hentbol Süper Ligi play-off ilk turunda Maltepe Belediyesi’nisaf dışı bırakarak yarı finale yükselen İzmir Büyükşehir Belediyesi’ninantrenörü Celal Gençoğlu , " Ligdeki yüksek bütçeli ve yabancı oyuncularıbulunduran bir çok takımı geride bırakarak yarı finale kalmamız,kulübümüzün misyonu açısından güzel bir örnek oldu" dedi.

Gençoğlu , yaptığı açıklamada, sezon başındakoydukları Avrupa kupalarına gitme hedefine şimdiden ulaştıklarını, "1yıl aradan sonra İzmir’i ve Türkiye’yi Avrupa’da temsil edeceklerinisöyledi. Bunu başardıkları için çok mutlu ve sevinçli olduğunu kaydedenGençoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Maltepe Belediyesi karşısında oynanan ikikarşılaşmada da takımımızdaki tüm sporcular sahaya katkılarını koydularve istediğimiz hentbolu oynayarak son 4’e kalmayı başardık. Şimdi yarıfinalde Türkiye Kupası şampiyonu Muratpaşa Belediyesi ile oynayacağız.Bu maçlarda da elimizden gelen tüm mücadeleyi sahaya yansıtmakamacındayız. Bu sezon genç bir ekiple mücadele ettik. Ligdeki yüksekbütçeli ve yabancı oyuncuları bulunduran bir çok takımı geride bırakarakyarı finale kalmamız, kulübümüzün misyonu açısından güzel bir örnekoldu. Bizlere güvenen yöneticilerimize teşekkürlerimizi sunuyoruz. Dahaiyisini yapmak için çok çalışıyoruz."

Toplam 3 galibiyete ulaşacak ekibin finaleyükseleceği yarı finalde İzmir Büyükşehir Belediyesi, MuratpaşaBelediyesi ile karşılaşacak. Seride ilk maç İzmir’de ikinci ve üçüncümaçlar Antalya’da oynanacak. Gerekirse diğer karşılaşmalar ise İzmir’deyapılacak.

Öte yandan İzmir Büyükşehir Belediyesi’ndenYasemin Güler, Aslı İskit ve Esin Sağdıç’ın 2014 Avrupa Bayanlar HentbolŞampiyonası grup elemelerinde İtalya ile karşılaşacak A Milli BayanHentbol Takımı aday kadrosuna davet edildiği bildirildi.

Bakmadan Geçme