İzmir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü yarı finalde

İzmir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Hentbol Kadın Takımı, Play-Off 1.Tur üçüncü maçında kendi evinde Yenimahalle Belediyespor'u 32-24 yendi ve yarı finale yükseldi.

TUĞBA AKKESEN/HENTBOLHABER.NET- İzmir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü, Play-Off 1.Tur ikinci ve üçüncü maçında kendi evinde Yenimahalle Belediyespor’u mağlup ederek, yarı finale yükseldi.

Tur’un üçüncü maçında Celal Atik Spor Salonunda oynanan karşılaşmada devreyi İzmir Büyükşehir Gençlik ve Spor Kulübü 17-10 önde tamamladı. İkinci devrede skor üstünlüğü süren İzmir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü salondan 32-24’lük skorla galip ayrıldı ve yarı finale yükseldi.

İzmir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübünün antrenörü Senar Dayat, takımının yarı finale yükselmesini maç sonrası hentbolhaber.net’e değerlendirdi.

Dayat, “Yarı finale kaldığımız için çok mutluyuz. İki gündür çok yoğun ve tempolu bir şekilde mücadelesini sürdüren sporcularımın her birine teşekkür ediyorum. Temmuz ayından bu yana yaptığımız tüm antrenmanların ilk meyvesini aldık. Mücadelemiz yarı final maçında da devam edecek. Şimdiki hedefimiz Türkiye Kupasını kazanmak. Play-offtaki ilk maçımızda bir mağlubiyet almıştık; ancak pes etmedik. Son iki maçtaki mücadelemiz de bu durumun kanıtı. Güzel bir hentbol ile lehimize çevirmesini bildik. Bizleri destekleyen yöneticilerimize, mücadeleyi asla bırakmayan sporcularımıza ve destekleyen tüm taraftarlarımıza teşekkür ediyorum.”

Karşılaşmada Sibel Kıcıroğlu 7, Ece Sözmen 6, Yasemin Özgür 6, Burcu Dindar 5, Büşra Işıkhan 3, Ecem Birben 3 ve Yeliz Özel 2 sayı ile oynadı.

Yarı finale yükselen İzmir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü, Konyaaltı Belediyespor ile finale kalma mücadelesi verecek.

Bakmadan Geçme