İzmir Büyükşehir – Beykoz Belediyespor maçı öncesi

Hentbol Erkekler Süper Ligi 20.haftada Beykoz Belediyespor, İzmir Büyükşehir deplasmanda sahne alacak.

HENTBOLHABER.NET – Hentbol Erkekler Süper Ligi 20.hafta maçında İzmir Büyükşehir Belediyespor, Beykoz Belediyespor ile karşı karşıya gelecek.

Saat:15.00’te oynanacak olan müsabakada her iki takımda da eksik oyuncu bulunmuyor. Geçen hafta içinde Beykoz Belediyespor, İzmir Büyükşehir Belediyespor ile karşı karşıya gelmiş, Beykoz 30-29 galip gelmesine rağmen Türkiye Kupası’ndan averajla elenmişti.

Bugün 0ynanacak olan müsabaka her iki takım açısından kritik öneme sahip. Her iki takımda kaleci performansları ön planda olacak. İzmir’de kaleci Yevgen, Beykoz cephesinde de özellikle Mehmet Emre, Yağız’ın performansları ön planda olacak.

Ayrıca pivot bölgesinde ve sağ oyun kurucu pozisyonunda büyük kapışma yaşanacak. Ligin en etkili sağ oyun kurucuları Beykoz’da Cemal Kütahya ve İzmir’de Gökhan Örnek’in performansı skoru belirleyebilir. Pivotta ise ligin en tecrübeli ismi İzmir’de Tolga Özbahar ağır basıyor. Ancak savunma da Beykoz neler yapacak merak konusu.  İzmir’de Şenol Boyar’ı Beykoz Belediyespor kilitler ise İzmir oyun kurmada zorlanabilir. Tabi tecrübeli isim Şenol Boyar’ın yeteneklerini unutmamak gerekiyor. İzmir ve Beykoz’un hızlı hücum silahlarını karşılaştırdığımızda her iki takımda denk. Ancak İzmir kalecisi Yevgen’in nokta atışı hızlı hücumları ve Orhan Sirgeligil’in performansı kritik öneme sahip. 

Açıkçası bugün oynanacak olan müsabaka her iki takım açısından ya devam ya tamam olacak.

Ligde İzmir BŞB, 18 müsabakada 29 puan toplarken 4.sırada yer alıyor, Beykoz Belediyespor ise 18 maçta 30 puan topladı ve 3. sırada yer alıyor.

Gözler İzmir’e çevrildi

Bakmadan Geçme