İzmir Büyükşehir sürpriz peşinde

Kadınlar Türkiye Kupası’nda İzmir Büyükşehir Belediyesi GSK sürpriz yapmanın peşinde.

HENTBOLHABER.NET – Kadınlar Süper Liginde sürpriz sonuçlara imza atan ve geçen hafta Üsküdar Belediyesi SK karşısında güzel oyun ve mücadele örneği sergileyen İzmir Büyükşehir Belediyesi GSK, Kadınlar Türkiye Kupası Çeyrek Final 2. maçında sürpriz yapmanın hesabını yapıyor.

Antrenör Celal Gençoğlu yönetiminde hazırlıklarına devam eden mavi-beyazlı ekip, Muratpaşa Belediyesi SK ile Kadınlar Türkiye Kupası Çeyrek Final rövanş karşılaşmasında Celal Atik Spor Salonu’nda karşılaşacak.

Geçen hafta oynanan lig maçı ve kupa maçı ile ilgili olarak açıklamalarda bulunan Baş Antrenör Celal Gençoğlu şunları söyledi:

“Geçen hafta sakatlıkları olan çok sayıda sporcumuz vardı ama yine de baştan sona istekli ve takım olarak iyi oynadığımız bir maç oldu. Bu mücadele bize Üsküdar Belediyesi SK karşısında 9 sayı farkla galibiyeti getirdi. Bu tür bir galibiyete ihtiyacımız vardı. Takım olarak mücadelemizi ortaya koyduğumuz için mutluyum. Türkiye Kupası Çeyrek Final ilk maçında da benzer bir iyi oyun ortaya koymuş ama maçın sonunu getirememiştik. Rövanş karşılaşmasında daMuratpaşa’ya karşı ilk maçın sonucundan bağımsız olarak mücadele edeceğiz. Umarım benzer arzuda bir performans gösterebiliriz. Amacımız ilk maçın skorunun ne olduğu değil, takım olarak nasıl bir mücadele gösterdiğimizi sahaya yansıtabilmek” dedi.

Bakmadan Geçme