İzmir Büyükşehir’de imzalar başladı

Hentbol Kadınlar Türkiye Kupası’nda final oynayan İzmir Büyükşehir Belediyespor, Başantrenör Celal Gençoğlu ve Yardımcı Antrenör Senar Dayat’ın sözleşmeleri yenilendi.

HENTBOLHABER.NET – Süper Lig’i 4. bitirip, Türkiye Kupası’nda finale çıkan İzmir ekibinde 10 yıldır görev yapan Başantrenör Celal Gençoğlu ve Yardımcı Antrenör Senar Dayat’ın sözleşmeleri uzatıldı.

İki antrenörün de kadın hentbolunda önemli bir konuma ulaştığını belirten İzmir Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Ersan Odaman “İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımız Tunç Soyer’in spora kazandırdığı bakış açısı sayesinde başta hentbol olmak üzere tüm branşlarda özelikle son iki yılda önemli bir ivme yakaladık. Yeniden yapılanma ve öz kaynakla başarıya odaklı sistemin en önemli adımı istikrar. Gençoğlu ve Dayat, uzun yıllardır bizimle birlikte ve yeni sezonda kulübümüze daha büyük başarılar getirecekler” diye konuştu.

Sibel ve Anca imzaladı

Kaptan Sibel Kıcıroğlu ve kaleci Anca Mihaela’ nın da sözleşmeleri uzatıldı. İmza töreninde Ersan Odaman’da hazır bulunurken, iki önemli isim kadroda kaldı.

Kadınlar Süper Lig’de 2020/21 Sezonu Sol Oyun Kurucusuna aday olan Sibel Kıcıroğlu ile Kadınlar Süper Lig’de 2020/21 Sezonu Kalecisine aday olan Anca Mihaela’ya oy vermek için tıklayınız..

Haber

Hentbolun En’leri 2021 Adayları

Haber

 

 

Bakmadan Geçme