İzmir Büyükşehir’den Kaleci Hamlesi

Hentbol Erkekler Süper Liginde mücadele eden İzmir Büyükşehir Belediyespor, kaybetmiş olduğu Kalecisi Murat Varlı’nın yerine, hemen kaleci transferi gerçekleştirdi.

Geçtiğimiz sezon Hentbol Erkekler Süper Liginde mücadele eden 51 Niğdespor’un kalesini başarı ile koruyan Can Arıcı, takımına birçok maçta katkıda bulundu.

Haber1976 Rize doğumlu Can Arıcı , 1992 Yılında Hentbol Sporuna başlayıp, birçok kez Yıldız , Genç ve A Milli takımlarında görev yaptı.

Hentbol Plaj Milli Takımları ile önemli başarılara imza atan Can Arıcı , Brezilya’daki 2006 yılı Dünya Şampiyonasında 2.lik , 2010 Yıllında Türkiye’deki Dünya Şampiyonasında 3.Lük ve 2007 yılında ise Avrupa Plaj Hentbolu Şampiyonasında İtalya’da, Milli Takımla 5.liği elde etti.

Can Arıcı transferi hakkında yapmış olduğu açıklamada : "İzmir’de oynamak gerçekten güzel olacak. Hem Hentbol yapısı , Hem de seyircisi bakış açısı herşeyi ile farklı olan bir şehir. Antrenör Metin Parlak ile görüştük. Resmi sözleşmeye imza atmasamda , söz ağızdan bir kere çıkar inşallah bi aksilik olmazsa İzmir Büyükşehir Belediyespor’da oynamaktan mutluluk duyacağım."dedi.

Antrenör Metin Parlak ise : " Can gibi tecrrübeli bir ismi kadromuzda görmek güzel olacak. Kalecimizi kaybettik. Can ile beraber kalemizdeki eksikliğide kapatmış oluyoruz."dedi.

Bakmadan Geçme