İzmir Gözünü Avrupa'ya Dikti

Erkekler Hentbol Süper Ligi ekiplerinden İzmir Büyükşehir Belediyespor'un antrenörü Metin Parlak, yeni sezonda hedeflerinin Avrupa kupasına katılmak olduğunu söyledi.

“Bu sezon Erdem Dikbaş hocamızla birlikte olacağız. Sporcularımızdan Namık Dalgakıran arkadaşımız sporculuk hayatına son noktayı koyarak, kulübümüzün kaleci antrenörü oldu.” Diyen Parlak, “Takımımıza Mersin Yenişehir Belediyesi’nden Erdinç Kızıltaş’ı transfer ederek gücümüzü artırdık. Bunların dışında takımımızda bulunan gençlere daha fazla sorumluluk vererek, daha dinamik bir takım oluşturmayı hedeflemekteyiz.” Dedi.
 

HaberYeni sezon hazırlıklarının tüm hızıyla sürdüğünü ifade eden Parlak, “7 – 9 Eylül tarihleri arasında turnuva yapmayı planlamaktaydık fakat Çankaya Belediye Anka Sporun son anda turnuvaya katılmaktan vazgeçmesi sonucu bu organizasyonu iptal etmek zorunda kaldık. Takımımız 30 Temmuz tarihinden bu yana günde çift antrenman ile çalışmalarına devam etmektedir. 22 Eylül tarihinde evimizde oynayacağımız ilk maçta Çankaya Belediye Anka Sporu misafir edeceğiz. Sezona iyi bir başlangıç yaparak İzmir seyircisini tekrar tribünlere geri çekmek istiyoruz. Bu yılki hedefimiz ligde gelecek sezon Avrupa kupalarına katılmayı ve Türkiye kupasında kupayı İzmir’e getirmek olacaktır.” Şeklinde konuştu.

 

Bakmadan Geçme