İzmir Kupası başladı

Süper Lig takımlarının katıldığı İzmir Kupası başladı.

HENTBOLHABER.NET – Double Tree Hilton, Göztepe Spor Kulübü ve İzmir Hentbol İl Temsilciliği nin katkıları ile düzenlenen ilk İzmir Kupası mücadelesi başladı.

Bülent Özkul Spor Salonunun ev sahipliği yaptığı turnuvada ilk maçta Beykoz Belediyesi SK ile Göztepe karşılaşırken, Nilüfer Belediyesi SK ile Antalyaspor ikinci maçta sahaya indi.

BEYKOZ TECRÜBESİNİ KONUŞTURDU

Erkekler Süper Ligin yeni ekibi Beykoz BSK, Göztepe karşısında tecrübeli oyuncuları ile farklı kazandı. Beykoz kadrosunda bulunan 13 sporcunun 10’u ile sonuca giderken, Göztepe sadece 6 oyuncusu ile skor üretebildi. İstanbul ekibi ilk yarıyı 10-16 önde kapatırken, maçtan da 21-30 galip ayrıldı. Türk hentbolunun en kariyerli oyuncularından biri olan Beykoz Kaptanı Cengiz Hatırnaz’ın takımını yönlendirmesi Beykoz’un üstünlüğünde önemli rol oynadı.

NİLÜFER TEK SAYI FARKLA KAZANDI

Yeni sezon öncesi bir çok oyuncusu ile yolları ayıran Nilüfer Belediyesi, Antalyaspor karşısında tek sayı farkla kazanması bildi. Her iki takımın yüksek tempoda oynadığı müsabakada ilk yarıda üstün olan taraf Antalyaspor idi (15-13). Sezon öncesini yoğun bir antrenman programı ile geçiren Antalyaspor, müsabakanın son 10 dakikasında oyundan düştü. Bursa ekibi maçı 28-29 kazanarak, İzmir Kupasına galibiyet ile başladı. Nilüfer oyuncuları turvanın ilk maçında mücadeleci ruhu ile ön plana çıkarken, yeni transferlerin takıma uyum sağladığı görüldü.

TURNUVA PROGRAMI

12 AĞUSTOS  2016 CUMA

SAAT     17:00                     BEYKOZ BSK-NİLÜFER BSK

SAAT     19:00                     MERZİFON BSK-ANTALYASPOR

13 AĞUSTOS 2016 CUMARTESİ

SAAT     10:00                     ANTALYASPOR-BEYKOZ BSK

SAAT     12:00                     GÖZTEPE SK-MERZİFON BSK

SAAT     18.30                     GÖZTEPE SK-NİLÜFER BSK

SAAT     20:30                     MERZİFON BSK-BEYKOZ BSK

14 AĞUSTOS 2016 PAZAR

SAAT     10:30                     NİLÜFER BSK-MERZİFON BSK

SAAT     12:30                     ANTALYASPOR-GÖZTEPE SK  

Bakmadan Geçme