İzmir Ulusal Master Coach Pro Lisans Kursuna ev sahipliği yapacak

Ulusal Master Coach Pro Lisans Kursunun 2. modülü 27 Ağustos – 2 Eylül 2018 tarihleri arasında İzmir’de yapılacaktır.

HENTBOLHABER.NET – Yurt dışından dört  toplamda dokuz eğitmenin yer alacağı Ulusal Master Coach Pro Lisans Kursu’na, Süper Ligde görev yapan ve kursa yer almak isteyen isteyen bir çok antrenör katılacak.

Daha önce A Milli Kadın Takımımızı çalıştırmış Macaristan’dan Peter Kovacs ve Zoltan Marczinka,  Almanya’dan Klaus Feldmann, Hırvatistan’dan Nenad Sostaric yabancı lektör olarak yer alacaklar. Türkiye Olimpiyat Komitesi Üyesi Yavuz Taşkıran, EHF Lektörü, Eğitim Kurulu Başkanı ve aynı zamanda U20 Erkek Milli Takım Antrenörü Murat Bilge, Uluslararası Hakemlerimiz Kürşad Erdoğan ile İbrahim Özdeniz ve IHF-EHF Lektörü, Teknik Kurul Üyesi, EHF, IHF Plaj Hentbolu Teknik Delegesi Burak Tezcan eğitmen olarak kursa katılacaklar.

7 gün sürecek olan eğitimin ardından Ulusal Master Coach Pro Lisans Kursunun 2.modülü tamamlanmış olacak.

Ayrıca  Antrenör Gelişim ve Lisans Yenileme Semineri 2’de 30 Ağustos – 1 Eylül tarihleri arasında İzmir’de organize edilecek.

Her yıl en az iki tane olmak üzere, deplasmanlı lig antrenörlerinin en az birine katılmasının zorunlu olduğu “ANTRENÖR GELİŞİM VE LİSANS YENİLEME SEMİNERLERİ”nin ikincisi 30 Ağustos–1 Eylül 2018 tarihlerinde İzmir’de gerçekleştirilecek.

 

Bakmadan Geçme