İzmir yeni spor salonuna kavuşuyor

Türkiye’nin en büyük sıkıntılarından biri olan tesisleşmede Belediyeler önemli yer tutuyor.

HENTBOLHABER.NET – İzmir Bornova Belediyesi, Altındağ semtinde inşaatına başladığı ve neredeyse tamamlanan Bornova Belediyesi Spor Salonu’nu hizmete açmaya hazırlanıyor.

Haber

Hentbolhaber.Net ekibi olarak İzmir Otogar karşısında yer alan ve yeni açılan Point Alışveriş merkezinin arkasındaki Bornova Belediyesi Spor Salonunu ziyaret ettik. Muhteşem yapısı ve çok amaçlı kullanıma yönelik olarak yer alması, İzmir için büyük kazanç.

Haber

 

Göztepe ile Beşiktaş Mogaz arasında İzmir’de oynanacak olan Erkekler Süper Lig müsabakası 17 Nisan’da Bornova Belediyesi Spor Salonu’nda oynanabilir.

Haber

25oo kişilik spor salonu, otoparkı ile birlikte İzmir’li spor severler için çok kullanışlı olacak.  Ayrıca Spor Salonu 72 adet güvenlik kamerası ile de korunuyor. Müsabaka içerisinde herhangi bir yaşanacak olaya kameralar ile anında tespit edilecek.

Özel Vip odaları, etkinlik odaları, özel müsabaka öncesi sporcular için ısınma salonu, her takım için masör odasının olduğu Spor Salonu’nun İzmirlilerin kullanımına sunulacak olması Bornova Belediyesi’nin yapmış olduğu en önemli yatırımlardan biri.

Haber

Haber

 


//

Bakmadan Geçme