İzmir’de Dişi Atmacalar uçtu

Hentbol Kadınlar Süper Lig Play-Off 2.Grup müsabakasında İzmir Büyükşehir Belediyespor, Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübünü ağırladı.

Serdar Yereli Spor Salonunda oynanan müsabakada ilk devre başa baş gitti. İlk dakikalarda her iki tarafta skor üstünlüğü kurmakta zorlandı. İlk 10 dakika da skor 5-7 Ardeşen Gsk lehine geçilirken , 15.dakikadan sonra ev sahibi ekip toparlandı ve oyuna ağırlığını koydu.Bu dakikalarda İzmir Büyükşehir Belediyespor’un kalecisi Derya Tınkaoğlu üst üste yaptığı kurtarışlar ile ilk devreyi mavi-beyazlı ekibin önde kapamasını sağladı.(16-14)

İkinci yarı Dişi Atmacalar uçtu
Müsabakanın ikinci yarısında ise farklı bir Ardeşen Gsk vardı. 2.devrenin başlaması ile birlikte üstünlüğünü kabul ettiren ve hucümda daha iyi oynayan Rize temsilcisi 45.dakika da farkı 4 sayıya çıkardı.(19-23) Son 5 dakikaya girildiğinde de skor 5 sayı farka çıktı (21-26). Maçın sonuna kadar skor üstünlüğünü koruyan Ardeşen Gsk, maçtan 23-28 galip ayrıldı.

İZMİR BÜYÜKŞEHİR BLD. – ARDEŞEN GSK. 23-28

Salon: Serdar Yereli Spor Salonu

Hakemler: Mehtap ŞİMŞEK – Pınar Ünlü HATİPOĞLU

İZMİR BÜYÜKŞEHİR BLD.: Esra , Yasemin , Gonca 4 , Ceren Salur , Sibel 5, Fatma 2 , Burcu 1, Ceren A. , Yağmur 5 , Kübra , Çağla 2 , Yasemin 2 , Şeyma 1 , Derya , Gülsüm 1

Antrenör : Celal GENÇOĞLU

ARDEŞEN GSK. : Duygu 2, Kübra 5 , Perihan 7 , Aslı Dilmaç 1  , Neslihan 3  , Yaroslova 1 , Jelena , Yıldız , Özlem, Fatmagül 4 , Mehtap 2 , Sandra  3 , Jelana PIRSL , Berna Zor

Antrenör: Hikmet VURGUN

İki Dakika Zaman Cezaları: Gonca , Ceren Salur(İzmir Büyükşehir) , Duygu , Sandra (Ardeşen Gsk)

Foto Galeri Eklenecektir….

Bakmadan Geçme