İzmir’de gülen yok…

Kadınlar 2.Lig B Grubu maçında Kemalpaşa Ata Spor Kulübü, Mudanya Belediye Dinç Spor Kulübünü ağırladı.

HENTBOLHABER.NET – Müsabaka hızlı başlayan taraf ev sahibi ekip oldu. Kemalpaşa Ata Spor İlkyaz Fedai’nin hızlı hucümları ile ilk 3 dakikada 3-0 gibi skor yakaladı. Ardından Mudanya Belediye Dinç Spor toparlanmaya başladı ve golleri arka arkaya geldi. 6.dakika 4-2 ev sahibi ekibin üstünlüğü ile geçildi. 16.dakika 13-8 , 23.dakikada ise skor 17-14 oldu. Kemalpaşa Ata Spor Kulübü hızlı oyunlar ile sonuca gitmeye çalışırken, Mudanya Belediye Dinç Spor ise daha yerleşik bir savunmayı seçti. 25.dakikadan sonra toparlanan misafir ekip ilk yarının sonuna doğru skora dengeyi getirdi ve ilk yarı 19-19 berabere sonuçlandı.

Haber

İkinci yarıya fırtına gibi başlayan Mudanya Belediye Dinç Spor Kulübü oldu. Hızlı hucümlarla ikinci devrenin ilk 5 dakikası 21-25 misafir ekip lehine oldu. Bursa temsilcisi skor avantajını 40.dakikaya kadar korudu.41.dakika tek sayı farkla Dinç Spor önde idi.(26-27). 50.dakika geride kaldığında ise skorda 32-32 eşitlik vardı. Son 5 dakikaya ise önde giren taraf ev sahibi ekip oldu. (35-34). Maçın son anlarında ise nefesler tutuldu. Son 30 saniye kala hücumda olan taraf Kemalpaşa Ata Spor Kulübü olurken, yakalamış olduğu şansı değerlendiremedi ve Mudanya Belediye Dinç Spor hızlı hücum şansı yakaladı. Misafir ekipte karşı karşıya pozisyonu değerlendiremeyince müsabaka 37-37 berabere sonuçlandı.

Haber

Kemalpaşa Ata Spor Kulübünde İlkyaz Fedai 10 ve Melahat Ece Pincal 11 gol ile öne çıkan oyuncular olurken, Mudanya Belediye Dinç Spor Kulübünde ise Hüsniye Yıldız 9 gol ile maça damga vurdular.




Bakmadan Geçme