İzmir’de İç Transferler Tamam

İzmir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü iç transferlerini tamamlar iken, Altınordu Konak Belediyesi’nden iki genç yıldızını kadrosuna dahil etti.

İzmir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Antrenörü Metin Parlak yapmış olduğu açıklamada:” İç transferlerimizi tamamladık. Dış transferde ise daha önce 51 Niğde’den Kaleci Can Arıcı’yı kadromuza dahil ettik.AyrıcaAltınordu Konak Beledesi’nin genç yetenekleri kaleci Baran Şimşek ve sağ oyun kurucu Cem Tatlıcı ile sözleşme imzaladık.”dedi.

İç Transferde ise:”Cenk Köker, Gökhan Şanlı, Sami Küçükabacı , Murat Güder, Kerim Yılmaz, Caner Tüzer, Tamer Turan, Can Çağnay , Refik Tuğyan , Cengiz Hatırnaz , Baran Nalbantoğlu, Erdem Uylas ve Yasin Yüzbaşıoğlu ile sözleşme imzaladık. "dedi.

Haber
 


Sami Küçükabacı yapmış olduğu açıklamada:”Yuvamda kaldığım için çok mutluyum.”dedi.

Cenk Köker düşüncelerini sorduğumuzda ise:”Dışarıdan gelen teklifler vardı, ancak hem okul hem de arkadaşlarım ve hocalarımla İzmir ekibinde mutlu olduğum için burda kalmayı tercih ettim. Hedeflerimize ulaşmak istiyoruz. Güzel bir sezon geçireceğimize inanıyorum.”dedi.

Gökhan Şanlı yapmış olduğu açıklamada düşüncelerini şöyle aktardı: ” Her zaman evim olan altyapısından yetiştiğim kulübümle 1 yıllık sözleşme imzaladım , umarım hayırlısı olur.”dedi.

Bakmadan Geçme