İzmir’de Kazanan Yok

Hentbol Bayanlar Süper Ligi’nde 9 . Hafta müsabakasında İzmir Büyükşehir Belediyespor ile Maltepe Belediyespor karşı karşıya geldi.

 Celal Atik Spor Salonunda oynanan müsabakada 21-21 skor ile kazanan olmadı.Mücadelenin ilk yarısında da her iki ekip 12-12 lik skor ile soyunma odasına girdiler.

Maç boyunca her iki takımın yapmış olduğu top kayıpları ve pas hataları müsabakada en olumsuz tablo idi. Ancak mücadele ve kazanma hırsı her iki takımıda hareketli ve dinamik onaymaya zorladı. Özellikle müsabakanın son dakikalarında büyük bir heyecan yaşandı. Ancak karşılıklı kaça goller maçın berabere sonuçlanmasına sebeb oldu.

İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR:21 – MALTEPE BELEDİYESİ:21

SALON: Celal Atik
HAKEMLER: Mehmet Deniz, Emin Oruç
İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR:Berna Zor – Fatma Atalar 1, Aslı İskit 8, Burcu Pirinççi 2, GoncaNahçivanlı 2, Yağmur Toprak 2, Özlem Sürek, Kübra Gökdeniz, YaseminGüler 1, Şeyma Atasever 1, Gülsüm Bedel 1, Sibel Karameke 2, Esin Sağdıç1
MALTEPE BELEDİYESİ: Tymoshenkova – Yeliz Yılmaz 2, ÇiğdemÖzcan 4, Asiye Çelik 1, Derya Aksu 1, Neriman Sevgilican 3, Fatma Akgün,Esra Yüner 5, Anastasia 5
DEVRE:12-12
İKİ DAKİKA CEZALARI: Gonca Nahcivanlı, Burcu Pirinççi, fatma Atalar (İzmir Büyükşehir Belediyespor), Asiye Çelik, Yeliz Yılmaz (Maltepe Bld)

Haber
 
Haber
Haber
Haber
Haber

Bakmadan Geçme