İzmir’de Tur Atlamak Amacındayız

Hentbol Kadınlar Süper Ligi’nde mücadele eden Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü Teknik Direktörü Hüsnü Kemal Durak, ”İzmir Büyükşehir Belediyespor ile yaptığımız Türkiye Kupası maçında elde ettiğimiz galibiyeti taraftara borçluyuz” dedi.

Durak, yaptığı yazılı açıklamada, Türkiye Kupasıkarşılaşmasında İzmir Büyükşehir Belediyespor’u 35-30 mağlup etmeninmutluluğunu yaşadıklarını ifade ederek, ”Böyle bir ambiyansta skorukendi lehimize sonuçlandırdığımız için teknik ekip ve oyuncular olarakçok mutluyuz. Ancak karşılaşmanın bir de rövanşı olacak. İstediğimizskoru İzmir’de 31 Ekim’de oynayacağımız rövanş maçında da elde edip turatlamak istiyoruz” diye konuştu.

Avrupa kupaları nedeniyle Kadınlar Süper Ligi’ne ara verildiğini anımsatan Durak, şöyle devam etti:
”Lige başladığımız süreçte takımdaki eksikliklerimizi gördük.Şimdi önümüzde bir aylık ara var. Bu arada eksikliklerimizi tamamlayıptaraftarımıza çok daha farklı bir takım sunacağımıza inanıyorum.Taraftarımız bizi beklesin, yarınlar çok daha iyi olacak. Çok mükemmelbir taraftara sahibiz. İzmir Büyükşehir Belediyespor ile yaptığımızTürkiye Kupası maçında elde ettiğimiz galibiyeti de taraftaraborçluyuz.”
Durak, 35 yıldır hentbol camiasında olduğunu ancak böyle birtaraftar ve heyecan görmediğini ifade ederek, taraftarlarınınheyecanının diğer illere de yayılmasını temenni etti.

Bakmadan Geçme