İzmir’de üst düzey mücadele

Süper Lig takımlarının katıldığı İzmir Kupası tüm hızıyla devam ediyor.

HENTBOLHABER.NET – Double Tree Hilton, Göztepe Spor Kulübü ve İzmir Hentbol İl Temsilciliği nin katkıları ile düzenlenen ilk İzmir Kupası mücadelesi devam ediyor.

Bülent Özkul Spor Salonunun ev sahipliği yaptığı turnuvanın ikinci günüde Merzifon Belediyesi SK ile Antalyaspor karşılaşırken, Nilüfer Belediyesi SK ile Beykoz Belediyesi SK ikinci maçta sahaya indi.

ANTALYASPOR’UN YÜZÜ GÜLDÜ

İzmir Kupası ilk gün müsabakasında Bursa Nilüfer Belediyesi SK’ya tek sayı farkla mağlup olan Antalyaspor, ikinci günde Merzifon Belediyesi SK’yı 27-25 yendi. Müsabakanın ilk devresi Hentbolhaber.Net Facebook sayfasından canlı olarak yayınlanırken,  sezon öncesi takımların yoğun kondisyon antrenmanlarının ardından yavaş yavaş takım içinde uyum sağladıkları gözüktü. Okan Halay yönetiminde mücadeleci bir oyun ortaya koyan Antalyaspor, sert savunma anlayışı ile mücadelesini sürdürdü.

NİLÜFER TEK TEK GİDİYOR

İzmir Kupası’nda Nilüfer Belediyesi SK galibiyetlerine devam ediyor. İlk gün Antalyaspor’u mağlup eden(28-29) Bursa temsilcisi, turnuvanın ikinci günün de Beykoz Belediyesi SK’yı 25-24 yendi. Şuana 5 gün idman yaptıklarını ve form tutmaya başladıklarını belirten Nilüfer Belediyesi SK’nın teknik patronu Fatih Işık, takımının oyunundan memnun. Müsabakanın ilk yarısını da 12-10 önde kapatan Nilüfer Belediyesi, Beykoz Belediyesi SK’ya göre daha hızlı ve oyun hakimiyetini elinde bulunduran bir ekip olarak gözüktü.

Haber

13 AĞUSTOS 2016 CUMARTESİ (değişiklik oldu)

SAAT     10:00                     GÖZTEPE SK-MERZİFON BSK

SAAT     12:00                     ANTALYASPOR-BEYKOZ BSK

SAAT     18.30                     GÖZTEPE SK-NİLÜFER BSK

SAAT     20:30                     MERZİFON BSK-BEYKOZ BSK

14 AĞUSTOS 2016 PAZAR

SAAT     12:30                     ANTALYASPOR-GÖZTEPE SK

SAAT     14:30                     NİLÜFER BSK-MERZİFON BSK




Bakmadan Geçme