İzmir’de yaşananların perde arkası ne?

Kadınlar Süper Lig’de İzmir Büyükşehir Belediyesi GSK ile Ardeşen GSK arasında oynanan karşılaşmada yaşanan olay gündemi meşgul ediyor.

HENTBOLHABER.NET – Maçın 57.dakikasında yaşanan olayda İzmir Büyükşehir Belediyesi GSK’ya yakın kaynaklar, Ardeşen taraftarının İzmir BŞB yedek bankına laf atması ve bir Ardeşen taraftarının İzmir BŞB yedek bankı üzerine yönelmesiyle gerginliğinin yükseldiğini belirtirler iken, Seyirciler ve emniyet güçlerinin müdahale etmesiyle gerginliğinin daha fazla artmadan sonlandırıldığı aktarıldı.

Ancak Ardeşen GSK’ya yakın kaynaklardan elde edilen bilgilere göre ise olayın perde arkasında durumların farklı olduğu ifade edildi; Ardeşen GSK’nın hücumu sırasında, İzmir savunmacılarından Fatma Atalar isimli sporcunun, Ardeşen GSK sporcusu Tamara Georgijev’e sert müdahalede bulunduğu,  bunun sonucu olarak Ardeşen GSK taraftarlarının tepki gösterdiği ifade edildi. Gelişen bu tepkiler üzerine tribüne dönen Fatma Atalar’ın, “Ardeşen’den geldiniz. Burası İzmir, ayağınızı denk alın” şeklinde taraftarı kışkırtıcı bir cümle kurduğu, Ardeşen GSK taraftarının da kendisine yönelik sert sözlü tepki gösterdiği vurgulandı.

Maçın durduğu dakikalardaki duraklama ile ilgili olarak maçın hakemlerinin THF’ye rapor yazdığı ifade edildi.

 




Bakmadan Geçme