İzmir’in Sultanlarından Özel Açıklamalar

Hentbol Bayanlar Süper Liginde Mücadele Eden İzmir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübünün Dört Yıldızı ile (Aslı , Fatma , Berna , Seda) Objektiflere Yansıyan Özel Karelerle Birlikte eğlenceli bir sohbette bulunduk.

Hentbolhaber.Net’in Özel Röportajında eğlenceli dakikalar geçiren İzmir Büyükşehir Belediyespor’un 4 yıldız oyuncusu Aslı İskit , Seda Yörükler, Fatma Atalar ve Berna Zor, hedeflerinin "Avrupa Arenası" olduğunu vurguladılar.

Objektife yansıyan özel kareler eşliğinde ilk olarak  dört yıldızı siz hentbol severlere tanıtmak isteriz.
 

Haber
 

İlk olarak Fatma Atalar konuğumuz.

HaberFatma Atalar, 09.10.1988 Zonguldak doğumlu. 9 yaşında hentbole başlayan Fatma Atalar, son 7 sezondur İzmir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübünün formasını giymekte. 9 Nolu Formayı giymekte olan Atalar, oyun kurucu pozisyonunda hünerlerini sergiliyor. 15 Yaşında Milli Takım forması giyen Atalar, Yıldız,Genç, A Milli ve Plaj Milli Takımımızda da görev yaptı.

Fatma Atalar’a, " Takımda ki arkadaşlığı ve İzmir’in hedefinin ne olduğunu sorduğumuzda" ise şu cevapları verdi:

Atalar , " Hedefimiz takımca bu sene ligi daha iyi yerde bitirmek. Zaten bu sene takımımız daha iyi ve herşey yolunda gidiyor. Antremanlar yorucu ama hedefe ulaşmak için takım arkadaşlarım ile birlikte çok çaba harcamamız gerektiğinin bilincindeyiz."dedi.

Gelecekteki hedefleri ile ilgili ise, " Kendimi daha çok geliştirip, daha iyi yerlere gelmek istiyorum. Avrupa Kupalarında mücadele eden bir ekiple , kupa kazanmak en güzeli olsa gerek." dedi.

Sıradaki konuğumuz  Berna Zor.

HaberBerna Zor, 13.10.1990 doğumlu. Hentbole 8 sene önce başlayan, 90 forma numarasını 1990 doğumlu olduğu için tercih eden bir kaleci. Geçen sene Çankaya Belediyesi Anka Spor forması giyen Berna Zor, iki sene önce formasını giydiği İzmir Büyükşehir Belediyespor’a tekrar dönüş yaptı.

Hentbolu özellikle Kaleciliği çok sevdiğini belirten Berna Zor , "Kalecilik delilik ama bende deliyim. Bu yüzden kaleciliği seviyorum." dedi

Berna Zor’a sorumuz ise; " Tekrar İzmir’de olmanın nasıl bir duygu olduğunu ve gelecekteki hedefinin ne olduğunu?"sorduk
.

Zor, "Takımdaki arkadaşlık üst seviyede ve buraya gelmemin en büyük nedeni de bu. Arkadaşlarım ile çok iyi diyaloglarımız var nazar değmesin diyorum."dedi.

Gelecekte ise başarılı olmayı hedefleyen Zor, " Bir Sevilay İmamoğlu örneği kim olmak istemez ki"dedi. Bu sene kalesini rakiplere kapattığını belirten Berna Zor, "Aynı anda iki şut atılsa bile, ikisini de tutmak için çaba harcayacağım" diyerek objektifimize poz verdi.


İzmir Büyükşehir Belediyespor’un tecrübeli ismi Seda Yörükler sıradaki konuğumuz.

HaberSeda Yörükler, 28.05.1984 İzmir Doğumlu.  Beden Eğitimi Dersi öğretmeni tarafından Hentbole 10 yaşında başlayan, 18 sezondur aralıksız olarak İzmir Büyükşehir Belediye forması giyen hentbolcu. İzmir Büyükşehir Belediyespor için ise "Burası Benim Evim"diyerek bağlılığını sonuna kadar göstermekte.

Seda Yörükler’e "İzmir’in2013-2014 Sezonunda hedefi nedir? Senin Gelecek ile ilgili hedeflerin nedir? diye sorduk.

Bu sezondan beklentisinin İzmir Büyükşehir Belediyespor’un Hentbol Bayanlar Süper Liginde ilk 5’e girmesi ve Avrupa Kupalarında yer alması olduğunu vurgulayan Seda Yörükler, " Hentbol oynayabildiğim kadar oynamak istiyorum. Hentbol kariyerime ise bir Avrupa Kupası finali , Dünya Şampiyonasında Milli Takım ile yer alarak bitirmek istiyorum. Ancak bu zor gözüküyor.  İnşallah bizden sonraki jenerasyon bunu başaracaktır. Ben bu başarılarda olmasam bile antrenör olarak o kadroda olacak elit sporcular yetiştirmek en büyük hayalim.  Umarım 2020 Olimpiyat oyunlarını alırız ve Hentbol Milli Takımımız ile Olimpiyatlarda mücadele ederiz."dedi.


Son konuğumuz 2012-2013 Hentbol Bayanlar Süper Liginin 161 golle "Gol Kraliçesi" Aslı İskit.

 

Haber
 

Aslı İskit, 07.12.1993 İzmir Urla doğumlu. 10 yaşında hentbole başlayan, 35 Forma numarası ile oyun kurucu pozisyonunda oynayan "Gol Kraliçesi"

Aslı İskit’e sorumuz " Antremanlarınız nasıl gidiyor ve gelecekteki hedeflerin nedir? oldu

İyi ve genç bir ekiple yoğun bir tempoda çalıştıklarını belirten Aslı İskit, "Takımdaki ablalarımız da bizlere çok yardımcı oluyorlar. Arkadaşlık iyi olmasa yoğun olmasına rağmen keyifli antremanlarımız olmazdı. İzmir Büyükşehir olarak ilk 5 hedefimiz ve bu sene bunu gerçekleştireceğiz."dedi.

Gelecek ile ilgili hedefleri ise şu şekilde: " Yurt dışında oynamayı istiyorum. Bu amaçla daha iyi yerlere gelmek ve kendimi geliştirmek istiyorum."dedi.

Gol Kraliçeliğini de bu sene elde edecek misin? diye sorumuza ise şu cevabı verdi: " Gol Kraliçeliği sadece benim başarım değil. Takım arkadaşlarımın başarı. Benim görevim oyun kurucu pozisyonu olduğu için, yakalamış olduğum şansları değerlendirmek. Bende bunu başardım. Gol Kraliçeliğinden daha önemlisi İnşallah  takımım daha başarılı olur."dedi.

Hentbolhaber.Net ekibi olarak böyle eğlenceli bir sohbet eşliğinde röportajımızı gerçekleştirdiğimiz için Aslı İskit’e , Seda Yörükler’e , Berna Zor’a , Fatma Atalar’a teşekkür ederiz.

Haber

 

Haber

NOT:Bu Haber Hentbolhaber.Net’e Aittir Kaynak Gösterilmeden Yayınlanmaması Önemle Rica Olunur.
Kostüm katkısından dolayı Optimum Alışveriş Merkezi 1.Katında Osmanlı Hatırası Standı ile bize destek olan Umut Alatekin’e teşekkür ederiz.

Bakmadan Geçme