İzmirli Kadınlar 'Kadına Şiddete Dur' dedi

İzmir Büyükşehir Belediyespor, Trabzon Ortahisar ile oynadığı maçta, kadına şiddet ve cinsiyet eşitliği mesajları verilirken, salona mavi-beyazlılar 'Sözlerimizle Eşitliği İnşa Ediyoruz' pankartıyla çıktı.

İzmir Büyükşehir Belediyespor ile Trabzon Ortahisar Belediyespor arasında oynanan müsabaka kadına şiddet ve cinsiyet eşitliği vurgularıyla dikkat çekti. Fuar Celal Atik Spor Salonu’nda oynanan maçta, sporseverler ellerinde dövizlerle toplumsal cinsiyet eşitliğine destek verirken, İzmir ekibi ise sahaya “Sözlerimizle Eşitliği İnşa Ediyoruz” yazılı pankartla çıktı.

İzmirli Kadınlar 'Kadına Şiddete Dur' dedi

"Cumhuriyet Her Yerde/Sözlerimizle Eşitliği İnşa Ediyoruz"

Kadın Hentbol Liglerinde uzun yıllardır mücadele eden İzmir Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü, Trabzon Ortahisar karşılaşmasında toplumsal farkındalık yaratmak amacıyla önemli mesajlar verdi. Tribünde yer alan sporseverler, havaya kaldırdıkları dövizlerle kadına şiddet ve cinsiyet eşitliğine dikkat çekti. Mavi-beyazlı ekibin sahaya çıktığı "Cumhuriyet Her Yerde/Sözlerimizle Eşitliği İnşa Ediyoruz" yazılı pankart da büyük alkış aldı. 

 

İzmirli Kadınlar 'Kadına Şiddete Dur' dedi

Bakmadan Geçme