İzzet Vezir:” Bizim için her maç önemli “

Kadınlar 1.Ligi ekibi Adana Şakirpaşa HEM SK Başkanı İzzet Vezir, Muğla Yalıkavak Belediyesi SK ile deplasmanda karşılaşacakları maç öncesinde Hentbolhaber.Net’e konuştu.

MELİS AVCI / HENTBOLHABER.NET – Adana Şakirpaşa HEM SK Başkanı İzzet Vezir her iki takım içinde sakatlığın yaşanmadığı keyifli bir maç olmasını dileyerek,  “Bizim için her maç önemli. Bütün maçlarda hem kendi adımıza hem de rakip takım sporcularımız adına sakatlık olmadan olacak her sonuç, bizi mutlu eder. Bizim tek iddamız kızlarımız top oynasın, Türkiye’de hentbol biraz daha yaygınlaşsın, seyredilir hale gelsin” dedi.

Vezir: “Bizim için Yalıkavak maçı Metropol maçı yada Rize maçı arasında hiçbir fark yoktur. Biz top oynamaya çıkıyoruz ve onlarada başarılar diliyoruz. Sonuç kazasız belasız sakatlıksız bir maç olsun. Ama iddalı mısınız iddalıyız o çok ayrı birşey. Karşı takımın hocasıda sevdiğim saygı duyduğum bir hocadır. Herşeyden önce hentbolu seven grupları temsil ediyoruz. Hentbolu seviyorsak kinleştirmeye kırmaya dökmeye yüksek sesli kötü kelimeler kullanmaya gerek yok. Bundan sonrası için bütün takımlara sakatlıksız ve güzel bir sezon diliyorum” diyerek açıklamasını tamamladı.

Adana Şakirpaşa HEM SK ile Muğla Yalıkavak Belediyesi SK maçı 8 Kasım 2015 Pazar günü Saat:13.00’de BODRUM G.B.K Spor Salonunda oynanacak.




Bakmadan Geçme