Kadın Hentbol Milli Takımları İzmir’de Kamp Yapacak

2015 Kadınlar Dünya Hentbol Şampiyonası grup elemelerinde mücadele edecek A Milli Takım’ın yanı sıra 17 ve 19 Yaş Altı Milli Takımları da çalışmalarını İzmir’de sürdürecek.

2015 Kadınlar Dünya Hentbol Şampiyonası Avrupa elemelerinde mücadeleedecek A Milli Hentbol Takımı 25 Kasım-3 Aralık’ta İzmir’de kampyapacak.

Elemelerde 2. Grup’ta Avusturya, İsrail ve Portekiz’le4-6 Aralık’ta Avusturya’da karşılaşacak A Milli Hentbol Takımı, bumüsabakalar için 25 Kasım Salı günü İzmir’de toplanacak. 

Hazırlıklarını3 Aralık’a kadar İzmir’de sürdürecek ve daha sonra Avusturya’ya gidecekteknik direktör Hikmet Vurgun yönetimindeki kadroda şu sporcular yeralacak:

Aslı İskit, Fatmagül Sakızcan, Neslihan Yakupoğlu,Perihan Topaloğlu (Ardeşen Gençlik), Sibel Karameke, Şeyma Atasever,Yasemin Gürler (İzmir Büyükşehir Belediyespor), Ceren Demirçelen, Serpilİskenderoğlu, Yasemin Şahin (Kastamonu Belediyesi), Didem Hoşgör, EsinSağdıç, Fatma Ay, Gülsüm Güleçyüz, Nur Ceren Akgün (MuratpaşaBelediyesi), Sara Keçeci (Silkeborg-Voel Kfum), Merve Adıyaman,Merve Durdu (Üsküdar Belediyesi), Yeliz Özel (Yenimahalle Belediyesi)

Grubulider tamamlayacak ekibin Dünya Şampiyonası’na katılmak için play-offoynayacağı eleme maçlarında A Milli Takım, 4 Aralık Perşembe günüPortekiz’le karşılaştıktan sonra 5 Aralık’ta İsrail ve 6 Aralık’taAvusturya ile mücadele edecek. 

Öte yandan İsmail Güneyyönetimindeki 19 Yaş Altı Milli Takımı ile Kıvanç Özcan idaresindeki 17Yaş Altı Milli Takımı da 27 Kasım-3 Aralık tarihlerinde İzmir’de kampyapacak.

Bakmadan Geçme