Kadın ve Erkek Milli Takımlarımız için zorlu sınav

19. Akdeniz Oyunları’nda A Milli Kadın milli takımımız ikinci ve Erkek Milli Takımımız bugün üçüncü maçına çıkıyor.

HENTBOLHABER.NET – A Milli Erkek Hentbol Takımımız, Cezayir’de düzenlenen 19. Akdeniz Oyunları B Grubu üçüncü maçında bugün Kuzey Makedonya ile karşılaşacak. Oran’daki 24 February Arzew Spor Salonu’nda oynanacak karşılaşma saat 21.15’te başlayacak.

Milli Takımımız B Grubu’ndaki ilk maçında Cezayir’e 32-27, ikinci maçında ise İspanya’ya 46-19 mağlup olmuştu. Millilerimiz gruptaki son maçını yarın Yunanistan ile oynayacak. Oran’da 24 February Arzew Spor Salonu’ndaki maç saat 19.00’da başlayacak.

A Milli Kadın Hentbol Takımımız ise Akdeniz Oyunları’ndaki ikinci maçında bugün Portekiz ile karşılaşacak. Cezayir’in Oran kenti El Hachemi Hantaz Spor Salonu’nda oynanacak karşılaşma saat 14.00’te başlayacak.

Milli Takımımız gruptaki ilk maçında dün Kuzey Makedonya’yı 34-27’lik skorla yenmişti. Grubun diğer maçında ise Sırbistan, Portekiz’i 21-20 yendi.

B Grubu’nda Makedonya, Sırbistan Portekiz ile mücadele eden A Milli Kadın Hentbol Takımımız, yarın gruptaki son maçını Sırbistan ile oynayacak. El Hachemi Hantaz Spor Salonu’nda oynanacak maçın başlama saati 14.00 (TSİ) olacak.

Bakmadan Geçme