Kadınlar 3. Hafta Heyecanı

Kadınlar Hentbol Süper Ligi'ne cumartesi günü oynanacak dört maçla devam edilecek.

Ankara Ahmet Taner Kışlalı Spor Salonu’nda saat 13.00’te başlayacak maçta Çankaya Belediyesi Anka ile Orduspor karşı karşıya gelecek. Bu maçı Ayhan Gök – Anıl Eğlengül hakem ikilisi yönetecek.

Günün yine saat 13.00’te başlayacak bir diğer maçında Eskişehir Anadolu Üniversitesi 2 Eylül Spor Salonu’nda, Anadolu Üniversitesi ile Kastamonu Araç Belediyespor takımları kozlarını paylaşacaklar. Bu karşılaşmada Savaş Yüksek – Durmuş Oktay hakem çifti görev yapacak.

Saat 15.00’te Haldun Alagaş Spor Salonu’nda oynanacak maçta, Üsküdar Belediyesi ile Yenimahalle Belediyesi kapışacaklar. Maçı Taha Yasin Çelik – Çağlar Veziroğlu hakem ikilisi yönetecek.

Yine saat 15.00’te İstanbul’da oynanacak bir diğer maçta, Yakacık İTO Salonu’nda Maltepe Belediyesi ile İzmir Büyükşehir Belediyesi karşı karşıya gelecek. Bu karşılaşmada da Kürşad Erdoğan – İbrahim Özdeniz hakem ikilisi düdük çalacaklar.

MURATPAŞA’YA AVRUPA MOLASI

Muratpaşa Belediyesi ile Ardeşen Gençlikspor takımları arasında oynanması gereken müsabaka ise Antalya temsilcisinin Şampiyonlar Ligi Grup Eleme maçında Romanya’nın Jolidon Cluj takımı ile oynayacağı maç nedeniyle ileri bir tarihe ertelendi.

Bakmadan Geçme