Kadınlar Süper Lig 17. Hafta Müsabakaları Programı Açıklandı!

Türkiye Hentbol Federasyonu'nun düzenlediği Kadınlar Süper Lig'in heyecan dolu 17. Hafta müsabakaları, hentbol tutkunlarını ekran başına kilitleyecek. İşte bu haftanın maçları...

Kadınlar Süper Lig 17. Hafta Müsabakaları Programı Açıklandı!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kadınlar Süper Lig'in 17. hafta müsabakaları, 19 Şubat 2024 Pazartesi günü nefesleri kesmeye hazırlanıyor. İşte bu hafta oynanacak mücadeleler...

Eskişehir'de Anadolu Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulübü ile Yenimahalle Belediyesi Spor Kulübü karşı karşıya!

17 Şubat 2024 Cumartesi günü saat 15.00'te Eskişehir Porsuk Spor Salonu'nda gerçekleşecek olan mücadelede, iki güçlü takım sahne alacak. Hakemler Feyyaz Şen ve Muhammet Ateş yönetimindeki bu karşılaşmayı Niğde/Sivas bölgesinden Uğur Bekyürek gözlemleyecek.

Aksaray'da Aksaray Belediye Spor Kulübü ile Konyaaltı Belediye Spor Kulübü mücadelesi!

17 Şubat 2024 Cumartesi günü saat 14.00'te Aksaray Spor Salonu'nda gerçekleşecek bu karşılaşmada, iki takım arasındaki rekabet nefesleri kesecek. Hakemler Ahmet Kaya ve Bülent Kaya'nın yönetimindeki bu müsabakayı Aydın'dan M. Fatih Kaymaz gözlemleyecek.

İstanbul Çamlıca'da Üsküdar Belediyesi Spor Kulübü ile Kastamonu Belediyesi Spor Kulübü karşı karşıya geliyor!

18 Şubat 2024 Pazar günü saat 16.00'da İstanbul Çamlıca Spor Salonu'nda oynanacak bu mücadelede, iki takım arasında çekişmeli anlar yaşanması bekleniyor. Hakemler Arzu M. Demirel ve Nilgün Acun'un yöneteceği maçı İzmir'den Tarık Girgin gözlemleyecek.

Görele Belediyesi Spor Kulübü ile Armada Praxis Yalıkavak Spor Karşılaşacak!

19 Şubat 2024 Pazartesi günü gözler, Giresun'daki 13 Şubat Spor Salonu'na çevrilecek. Saat 14.00'te başlayacak olan ilk müsabakada Görele Belediyesi Spor Kulübü ile Armada Praxis Yalıkavak Spor karşı karşıya gelecek. Bu kritik mücadeleyi Ankara'dan Okan Yurt ve Abdullah Özdeniz hakem ikilisi yönetecek. Ankaralı M. Atilla Dilek ise maçı dikkatle gözlemleyecek.

Tekirdağ Süleymanpaşa Sportif A.Ş ile İzmir Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü 

Aynı gün, Tekirdağ Marmara Ereğlisi Spor Salonu'nda saat 15.00'te başlayacak olan diğer karşılaşmada Tekirdağ Süleymanpaşa Sportif A.Ş ile İzmir Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü karşı karşıya gelecek. Mücadelenin hakemliğini Özdemir Kaan Çınar ve Hasan Kılıç üstlenecek. İstanbul'dan gelen Tarık Girgin ise bu maçı yakından takip edecek.

Kadınlar Süper Lig 17. Hafta Müsabakaları Programı Açıklandı!

Bakmadan Geçme