Kadınlar Süper Ligi 1 hafta ertelendi

Hentbol A Milli Kadın Takımızıın Rusya’dan geç dönecek olması sebebiyle kulüplere gönderilen yazı ile ligler 1 hafta ertelendi.

HENTBOLHABER.NET –  Kadınlar Süper Ligi’nde 24-25 Nisan’da oynanması gereken müsabakalar Hentbol A Milli Takımımızın Rusya’dan geç dönecek olması sebebiyle ertelendi.

19 Nisan’da kulüplere gönderilen yazıda:

“Federasyonumuzun 2020-2021 sezonu faaliyet programında yer alan 2021 Kadınlar Dünya Şampiyonası Avrupa Elemeleri Play-Off Müsabakaları kapsamında Rusya – Türkiye müsabakası 20 Nisan 2021 tarihinde Moskova’da oynanacak olup, Milli Takımımız Türkiye ‘ye 24 Nisan 2021 tarihinde
döneceklerdir.

Kadınlar Süper Lig 21. Hafta müsabakaları; Milli takımımızın Rusyadan Türkiye ye dönüşünün uzamasından dolayı, program değişikliğine gidilmiştir” denildi.

Milli Takımımız neden geç dönüyor?

Hentbol A Milli Takımımız 20 Nisan akşamı Rusya ile karşılaşmış ve müsabakadan 45-24 mağlup ayrılmıştı. Dönüş için ise tarifeli Uçağın 24 Nisan’da olması sebebiyle yurda geç dönecekler. Rusya Hentbol Takımı ise Türkiye’ye özel uçakla gelmiş ve maçın ertesi günü ülkelerine dönmüştü. 

Bakmadan Geçme