Kadınlar Süper Ligi Final Serisi 30 Mayıs'ta Başlıyor

TUĞBA AKKESEN/HENTBOLHABER.NET- 2022-2023 Hentbol Sezonu Kadınlar Süper Ligi'nde Kastamonu Belediyesi ile Konyaaltı Belediyesi'nin karşılaşacağı final serisi maçları ile Armada Praxis Yalıkavak Spor ve İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin karşılaşacağı üçüncülük maçlarının programı açıklandı. Kadınlar Süper Ligi'nde üçüncülük karşılaşması üç müsabakalı, iki galibiyet üzerinden oynanacak.Üçüncülük maçları 1-5-6 Haziran tarihlerinde gerçekleşecek. Beş maç üzerinden yapılacak olan final serisinin birinci […]

TUĞBA AKKESEN/HENTBOLHABER.NET- 2022-2023 Hentbol Sezonu Kadınlar Süper Ligi’nde Kastamonu Belediyesi ile Konyaaltı Belediyesi’nin karşılaşacağı final serisi maçları ile Armada Praxis Yalıkavak Spor ve İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin karşılaşacağı üçüncülük maçlarının programı açıklandı.

Kadınlar Süper Ligi’nde üçüncülük karşılaşması üç müsabakalı, iki galibiyet üzerinden oynanacak.Üçüncülük maçları 1-5-6 Haziran tarihlerinde gerçekleşecek.

Beş maç üzerinden yapılacak olan final serisinin birinci maçı Antalya’da, ikinci ve üçüncü maçlar Kastamonu’da, dördüncü maç tekrar Antalya’da, beşinci maç Kastamonu’da oynanacak.

Maç Programı Şu Şekilde:

1.Maç: 30 Mayıs Salı 16:00

KONYAALTI BELEDİYE SPOR KULÜBÜ- KASTAMONU BELEDİYESİ GSK

2.Maç: 3 Haziran Cumartesi 15:00

KASTAMONU BELEDİYESİ GSK   -KONYAALTI BELEDİYE SPOR KULÜBÜ

3.Maç:  4 Haziran Pazar 15.00

KASTAMONU BELEDİYESİ GSK – KONYAALTI BELEDİYE SPOR KULÜBÜ

4.Maç: 7 Haziran Çarşamba 16.00

KONYAALTI BELEDİYE SPOR KULÜBÜ- KASTAMONU BELEDİYESİ GSK

5.Maç: 10 Haziran Cumartesi 15.00

KASTAMONU BELEDİYESİ GSK – KONYAALTI BELEDİYE SPOR KULÜBÜ

 

Bakmadan Geçme