Kadınlar Süper Ligi şampiyonu Kastamonu Belediyesi GSK

Kastamonu Belediyespor, ligin son haftasında ağırladığı Polatlı Belediyespor’u 34-15 yenerek sezonu şampiyon tamamladı

Hentbol Kadınlar Süper Lig’inde 2018-2019 sezonu 22. hafta maçında Polatlı Belediyespor’u 34-15 yenen Kastamonu Belediyespor, şampiyon oldu.

Türkiye Kadınlar Hentbol Süper Ligi’nde şampiyon belli oldu.

Ligde 33,2 puanla ilk sırada bulunan Kastamonu Belediyespor, ligin son haftası olan 22. hafta mücadelesinde Ankara temsilcisi Polatlı Belediyespor’u konuk etti. Atatürk Spor Salonu’nda saat 15.00’da başlayan mücadelenin ilk yarısı iki takımın da mücadelesine sahne oldu. Oyuna ağırlığını koyan Kastamonu Belediyespor, maçın ilk yarısını 16-10 önde tamamladı. Karşılaşmanın ikinci yarısına Polatlı Belediyespor hızlı başladı. Art arda bulduğu fırsatları iyi değerlendiren Polatlı Belediyespor, bir ara farkı 3’e kadar indirdi. Farkın azalması ile birlikte tecrübeleri isimlerle oyunda hakimiyeti eline alan Kastamonu Belediyespor, rakibine üstünlük fırsatı vermeyerek karşılaşmadan 34-15 galip ayrıldı. Maçın bitiş düdüğü ile birlikte Kastamonu Belediyespor bir yıl aradan sonra ikinci lig şampiyonluğunu ilan etti.

Büyük sevinç yaşadılar

Sporcular maç sonrasında büyük sevinç yaşadı. Sporcular ve teknik heyet şampiyonluk kupasını Türkiye Hentbol Federasyonu Başkanı’nın elinden aldı. Süper Lig şampiyonu olan Kastamonu Belediyespor, 4 Mayıs’ta Eskişehir’de Muratpaşa Belediyespor ile Türkiye Kupası final karşılaşmasına çıkacak.

Bakmadan Geçme