.
HESABIM
Üye Ol

Kadınlar Türkiye Kupası heyecanı devam ediyor

Kadınlar Türkiye Kupası heyecanı devam ediyor

Hentbol Kadınlar Türkiye Kupası Çeyrek Final müsabakaları bugün oynanacak olan müsabakalar ile devam edecek.

Haberin Tarihi: 31 Mart 2021

HENTBOLHABER.NET – Hentbol Kadınlar Türkiye Kupası Çeyrek Final maçları dün oynanan Yenimahalle Belediyesi SK ile Üsküdar Belediyesi SK arasında ki müsabaka ile başladı.

Yenimahalle Belediyespor – Üsküdar Belediyespor: 35-35

Bugün oynanacak olan 2 müsabaka ile devam edecek olan Türkiye Kupası heyecanında Antalya derbisi yaşanırken, Görele Belediyespor, İzmir Büyükşehir Belediyespor’u konuk edecek.

Görele Belediyespor ile İzmir Büyükşehir Belediyespor arasında ki müsabaka Saat:15.00’te oynanacak.

Çeyrek Finalin diğer bir maçında ise Antalya derbisi yaşanacak.

Saat:17.00’de oynanacak olan müsabakada Konyaaltı Belediyespor, Muratpaşa Belediyespor ile mücadele edecek.

Çeyrek Finalin son maçları ise Kastamonu Belediyespor ile Yalıkavak Spor Kulübü arasında oynanacak. Ancak Yalıkavak’ta ortaya çıkan pandemi sebebiyle bu müsabaka ileri bir tarihe ertelendi.

Bir Yorum Yazın