Kadıoğlu: “Bu iddialarını somut olarak ispatlasınlar”

Karakoçan Tepe Gençlik Hentbol Spor Kulübü Antrenörü Murat Doğan:- “Hak ettiğimiz noktada sporcularımızı milli takım formasından uzak tutuyorlar”dedi. Hentbol Federasyonu Genel Sekreteri Kadıoğlu ise, “İddialarını somut olarak ispatlasınlar takip edelim”dedi.

Anadolu Ajansın’da yer alan haberde şöyle denildi;

“Erkekler Hentbol 2. Lig takımlarından Karakoçan Tepe Gençlik Hentbol Spor Kulübü’nün antrenörü Murat Doğan, başarılı oyuncularının göstermelik olarak milli takım kamplarına çağrıldığını, ana kadroda yer alamadıklarını söyledi.

Antrenör Doğan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, milli takımlarla ilgili iddialarda bulundu. 7 yıldır Erkekler 2. Lig’de mücadele ettiklerini belirten Doğan, “Başarılı bir takımız. En büyük oyuncumuz 1996 doğumlu. Oyuncularımız milli takım kamplarına gidiyorlar, sonrasında ise dışlanıyorlar. Çocuklarımızı milli takım kamplarına götürüyorlar, maç yapmadan gönderiyorlar.” dedi.

Federasyonun alt yaş gruplarının turnuvalarda başarısı bulunmadığını ifade eden Doğan, “Biz Elazığ takımıyız. Yalanla, hileyle bizim çocuklarımız dışlanıyor. Bingöllü, Kayserili çocuklara da aynı şekilde davranıldı. Hak ettiğimiz noktada sporcularımızı milli takım formasından uzak tutuyorlar. Hakkımı aradım ceza verdiler.” diye konuştu.

Kadıoğlu: “Bu iddialarını somut olarak ispatlasınlar”

Hentbol Federasyonu Genel Sekreteri Mutlu Kadıoğlu, Murat Doğan’ın iddialarını somut delillerle kanıtlaması gerektiğini ifade etti.

Milli takım seçmelerinin antrenörler tarafından yapıldığına dikkati çeken Kadıoğlu, şöyle konuştu:

“Hak dediği nedir, neye göredir? İzlenen oyuncuların son durumu milli takım kampında değerlendiriliyor. Buna göre ya gönderiliyor ya da kadroya alınıyor. Bu iddialarını somut olarak ispatlasınlar takip edelim. Somut bir şey varsa biz takipçisi oluruz.”


//

Bakmadan Geçme