Kadir Ayar: “Güçlü ve tecrübeli bir ekiple karşılaşacağız”

EHF Avrupa Kupası Son 16 Tur’u ilk maçında Yalıkavak Spor Kulübü’ne konuk olacak olan Muratpaşa’nın yeni başantrenörü Kadir Ayar açıklamalarda bulundu.

ALİ ERBİL ALTANLAR / HENTBOLHABER.NET – Bugün Yalıkavak Spor Kulübü’ne konuk olacak Muratpaşa Belediyespor, haftaya oynanacak rövanş karşılaşması öncesi avantajlı bir skor elde etmek istiyor.

Bodrum Binnaz Karakaya Spor Salonu’nda Saat:15.00’te oynanacak karşılaşma aynı zamanda Hentbolhaber.Net Youtube hesabından canlı olarak yayınlanacak.

Bu müsabaka öncesi açıklamalarda bulunan Kadir Ayar, “Öncelikle hentbol ailesindeki herkese merhaba demek istiyorum. Yalıkavaspor maçında ne tür zorluklarla karşılaşacağımızın takım ve teknik heyet olarak farkındayız. Güçlü ve tecrübeli bir ekiple karşılaşacağız. Bizler de genç ve dinamik takımız. Az hata yapan, kalesiyle bağlantısını koparmayan kalecisini oyunda tutan, takımın skora daha çok yakın olacağını düşünüyorum. Güzel bir maç olmasını diliyorum” dedi.

Tecrübeli teknik adam Yalıkavak Spor Kulübü karşısında ilk defa Muratpaşa’nın antrenörü olarak resmi maçına çıkmış olacak.

Bakmadan Geçme