Kadir Ayar : “Savunmamız İyi İdi”

Trabzon Zağnosspor’u deplasmanda yenmeyi başaran Üsküdar Belediyespor’un Antrenörü Kadir Ayar, Hentbolhaber.Net’e açıklamalarda bulundu:

Kadir Ayar, “Bugün takımımız 5+1 savunma düzeni ile birlikte takım savunmasını çok iyi oynadı. Bir bütün olduk. Savunmamızın karşılığını da hızlı hücumlarla aldık”dedik.

KIVANÇ ÖZCAN HEM AVANTAJ HEM DE DEZAVANTAJ

Ayar devam eden açıklamalarında, “Rakibimizin yeni bir antrenör ile çıkması bize hem avantaj hem de dezavantaj sağladı. Kıvanç Özcan’ın bizi tanıması, oyuncuları bilmesi bizim için bir dezavantajdı. Ancak takımı ile bir kez idman yaptıktan sonra maça çıkması  bizim için avantajdı. Çünkü ekibi ile bir bütün olmasının zamana ihtiyacı vardı. Bizde bu yönden avantaj yakaladık.

Bugün özellikle kalecilerimizin galibiyete katkısı çok fazla idi. Hem Merve hem de Halime oyunda oldukları süre içerisinde savunmamızın karşılığı olarak bizi oyuna iyi soktular ve hızlı hucümları iyi başlattılar. Ekibimin ortaya koyduğu performans ve deplasman galibiyetinden dolayı kutlar , bizi misafir eden ve fair-play sergileyen Trabzon Zağnosspor taraftarınada teşekkür ederim”dedi.

Bakmadan Geçme