Kadir AYAR’dan Açıklamalar

Hentbol Bayanlar Süper Lig temsilcisi Üsküdar Belediyespor’un Antrenörü Kadir AYAR, hentbolhaber.net’e açıklamalarda bulundu.

Kadir AYAR, puan tablosunda ki yerleri ve Avrupa Kupası ile ilgili olarak :
"2012-13 sezonu Hentbol Kadınlar Süper Ligi 1. Devreyi; 9 maç 8 galibiyet 1beraberlik ile 17 puanla 2. sırada kapattık. Umut ediyorum ki, 2.Devre hedeflerimize ulaşacağız. Avrupakupalarında ise, bu sene Ülkemizi Challenge Cup ta temsil edeceğiz Şubat ayınınilk haftası Yunanistan’ın Arta takımı ile oynayacağız. Ekip olarak, bu maç ile ilgili gerekli çalışmaları yapıyoruz.Rakibimiz ile ilgili olarak teknik ekibimiz gerekli takipleri yapıyor."dedi.

MÜSABAKA EKSİĞİ HERŞEYİ ETKİLEDİ

AYAR: "Kadromuza bu yıl Romanya’dan Yeliz ÖZEL,Talida TOLNAİ ve PatriciaMaria VİZİTİU’yu , Fransa’ dan Biljana FİLİPOVİÇ’ i ve AltYapıdan da 5 sporcu dahil ettik. Kadromuz bir hayli geniş, fakat maçsıkıntısı yaşıyoruz. İlk yarının son müsabakası olan ve NTV Sporda canlıyayınlanan Antalya Muratpaşa s.k oynadığımız maçta, Hentbol adına güzelşeylerin olduğu ve Hentbol sevenlere güzel bir maç izlettirdiğimizidüşünüyoruz. Müsabaka eksiğimizin olması nedeni ile istediğimiz bir çokşeyi sahaya yansıtamadık. Devre arasında kamp ve turnuvalara katılarak,çok müsabaka yaparak Türkiye Ligi, Türkiye Kupası ve Avrupa KupasıMüsabakalarına iyi hazırlanmamız gerekiyor." diyerek maç eksiklerini dile getirdi.

Haber

AYAR ayrıca :"A Milli Bayan Takımımızda Dünya Kupasına katılabilmek için,Avrupa’ nın en iyi takımlarından birisi olan Danimarka ile elememüsabakası oynayacak. Bu sebeble gerek bizim kulübümüzdeki gerekseöteki kulüplerimizdeki Milli Takım Sporcularının, maç eksiklerinikapatabilmesi amacı ile Hentbol Federasyonu veya Hakemler Derneğitarafından turnuva düzenlenirse, hem kendi takımımız adına, hem de ligdekidiğer takımlar adına faydalı olacağını düşünüyoruz." dedi.

AYAR son olarak : "2013 yılı tüm hentbol ailesinin sağlık mutluluk ve başarılı bir yıl geçirmesi dileğiyle." diyerek düşüncelerini paylaştı.

Bakmadan Geçme