Kadromuz Hedefi Yakalayacak

Hentbol Erkekler Süper Lig ekibi Beşiktaş’ta Antrenör İlker ŞENTÜRK, Beşiktaş Teknik Heyeti adına açıklamalarda bulundu.

Türk Hentbolunda önemli bir yere sahip olan Beşiktaş, lige istediği gibi başlayamamış ve puan kaybına uğramıştı. Ancak EHF Kupasında, Tarihi bir Norveç Takımı karşısında alınan galibiyet, Beşiktaş Hentbol takımının grafiğini yukarı doğru yükseltti.

Beşiktaş Antrenörlerinden İlker ŞENTÜRK teknik heyet adına şu açıklamalarda bulundu.Haber

"Beşiktaş olarak ilk yarıyı istediğimiz sıralamanın bir altındabitirdik,hedefimiz bir olarak bitirmekti. Ankara İl özel idare maçındaistediğimiz form grafiğini yakalayamamak sonucunda, kendi sahamızda 2puan kaybettik. Daha sonra önemli bir Norveç temsilcisine karşı oynayacağımız müsabaka öncesinde rakibimiz İzmir Büyükşehir Belediyespor’a da 1 puan kaptırdık.Açıkçası buda bizi istediğimiz basamakta olamamıza sebeb oldu.

Şunu da belirtmek isterim ki , Ligde ilk beş sırayı paylaşan ekiplerin her biri, birbirini yenecek güce sahip.Kalite olarakta tüm ekipler birbirine yakın.İkinci yarıya da hazırlık çalışmalarımızı en iyi şekilde tamamlayıp formda girmek istiyoruz."dedi.

Şentürk
son olarak, " EHF Kupasında Beşiktaş olarak ilk 16 takım arasına kalmak hem Beşiktaş hem de Türk Hentbolu adına önemli bir zafer, inşallah en iyi şekilde Avrupa Kupasında da devam ederiz. Sakat oyuncularımız yok ve takım kadromuza teknik ekip olarak çok güveniyoruz. Kadromuz hedefi yakalacak.Tüm lig takımlarımıza 2013 yılında başarı dolu bir ikinci yarı dileriz."dedi.

 

Bakmadan Geçme