Kale sağlam ellerde!

Türk hentbolunda farklı bir projeye imza atılıyor.

HENTBOLHABER.NET – Türk hentboluna kaleci pozisyonunda hizmet etmiş  eski kaleciler, şimdi ise Süper Lig ekipleri Göztepe SK Kaleci Antrenörü İbrahim Belet ve Karşıyaka Belediyesi GSK Kaleci Antrenörü Can Arıcı’nın girişimi ve kulüplerinin destekleri ile özel bir projeye imza atılıyor.

3-7 Eylül 2018 tarihleri arasında İzmir’de organize edilecek Kaleci Kampı’na oynayan veya hentbol kalecisi olmak isteyen 1999,2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2005, 2006 doğumlu tüm sporcular davetli. Kampa ücretsiz katılabilecek olan sporcular( İzmir dışından gelenler konaklamalarını, ulaşımlarını kendileri karşılayacaklar) dolu dolu bir hafta İzmir’de yaşayacaklar.

HaberKaleci tekniğini öğrenme, kalecinin bazı fiziksel özelliklerinin önemini kavrama ve sahip olduğu fiziksel özellikleri kullanma becerisi, kaleci tekniğindeki hataları tanımlama ve düzeltme amacıyla organize edilen kursta bir çok eğitmen görev yapacak.

THF Hentbol İl Temsilsici Taner Çetindere, Karşıyaka Belediyesi GSK Başantrenörü Metin Parlak ve birçok eğitmenin yer alacağı kampta hentbol kaleciliğinin püf noktaları sporculara anlatılacak. Eğitmenler arasında İzmir Büyükşehir Belediyesi GSK Kaleci Antrenörü Namık Dalgakıran, Kaleci Antrenörü İlhami Kale, Fitness Uzmanı, eski kaleci Ahmet Öztenekeci, Cimnastik Antrenörü Özgür Gümüşlü, Merkez Hakem Kurulu Üyesi Vahit Ersan, Ege Üniversitesi Araştırma Görevlisi Yasin Yüzbaşıoğlu, Fizyoterapistler Artun Kırmızıoğlu ve Umut Ziya Koçak yer alacak.

Hentbolhaber.Net’in de medya-iletişim sponsorluğu yapacağı kampa, Süper Ligde oynayan A Milli Takım ve Göztepe kalecisi Yunus Özmusul, Enis Yatkın ve Beykoz Belediyesi SK Kalecisi Kayhan Akat’ta konuk eğitmenler olarak katılacaklar.

Kamp ile ilgili bilgi almak isteyenler İbrahim BELET 0 505 938 8811 Can ARICI 0 530 326 5103  ile iletişime geçebilirler.

 

 




Bakmadan Geçme