Kalyoncu: ‘Adım adım gideceğiz’

Kastamonu Belediyesi GSK’nın başarılı antrenörü Osman Kalyoncu, ligin ikinci devresindeki ilk maçı Hentbolhaber.Net muhabiri Yılmaz Acar Davut’a değerlendirdi.

YILMAZ ACAR DAVUT/HENTBOLHABER.NET – Ankara’da Yenimahalle Belediyesi Spor Kulübü’nü 35-36 skorla mağlup ederek, galibiyetinden ötürü mutlu olduklarını kaydeden Kalyoncu, şimdi önümüzdeki maçlara bakacağız, adım adım gideceğiz ifadelerini kullandı.

Başarılı çalıştırıcı, “Çok iyi bir oyun oldu. Sporcular elinden geleni yaptı, giren her oyuncu görevini tam anlamıyla yaptı. Zaman zaman sıkıntılı anlar yaşasak da maçtan hiç kopmadık. Takımımım maçı alacağından sonuna kadar emindi. Yapabileceğimizin en iyisini yaptık. Samsun’da Türkiye Kupası mücadelelerinde yaptığımız maçlar buraya iyi yansıdı. Hem savunmada hem hücumda istediğimizi yapınca sonuç geldi. Tabi bu bir maçtı bunu kazandık ve bitti, artık yenisine bakacağız. Önümüzde Zağnos SK maçı var şimdi ona hazırlanacağız. Sonrasında ise  Avrupa Kupası mücadeleleri var. Adım adım gideceğiz. Tüm sporcularımı oynadıkları iyi oyundan dolayı kutluyorum” dedi. 




Bakmadan Geçme