Kalyoncu: “Çekebileceğimiz en zor kurayı çektik”

Belediye GSK Teknik Patronu Kalyoncu: “Çekebileceğimiz en zor kurayı çektik”

YILMAZ ACAR DAVUT / HENTBOLHABER.NET.NET– Avrupa Hentbol Federasyonu’nun (EHF) Viyana’daki merkezinde yapılan kura çekimi sonrası, Kastamonu Belediyesi SK Antrenörü Osman Kalyoncu, rakibi değerlendirdi. Çekebileceğimiz en zor kurayı çektik diyen Osman Kalyoncu, “Rakibimiz Polonya’nın güçlü ekiplerinden bir tanesi. Şu anda kendi liglerinde dördüncü sıradalar. Geçtiği turda İsrail takımını çok farklı yenerek bu tura yükseldi. Kadrolarında iki Brezilyalı, bir Montenegrolu, bir Sırp, bir Hırvat bir de Ukraynalı sporcular yer almakta” ifadelerini kullandı.

“Çekebileceğimiz en zor kurayı çektik”
Eşleşmemiz muhtemel olan rakipler arasında en zorlu rakiplerden biriyle eşleştiklerini ifade eden Kalyoncu, “Rakibimiz Challenge Kupası’nın en güçlü rakiplerinden bir tanesi. Bu kupada final oynamak hedefiyle kurulmuş bir kadroya sahipler. Çok zorlu bir rakip, çekebileceğimiz en zorlu kurayı çektik. Biz takımımıza güveniyoruz. İyi mücadele edip, turu geçmek istiyoruz” dedi.

“İlk maçın iç sahada olması dezavantaj”
Rakibimizle oynayacağımız ilk maçın iç sahada olmasının dezavantaj olduğunu belirten Kalyoncu, her şeye rağmen kazanmak istediklerinin altını çizdi. Başarılı teknik adam, “İlk maçın içeride olması dezavantaj. Deplasmanda oynamamız büyük bir avantaj olurdu. Bu dezavantajlara rağmen skoru lehimize çevirip turu geçmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme