Kalyoncu: “Telafisi olan bir maçtı”

Kadınlar Süper Ligi ilk hafta maçında Kastamonu’da Yenimahalle Belediyesi Spor Kulübünü misafir eden, Kastamonu Belediyesi Spor Kulübünde Teknik Direktör Osman Kalyoncu değerlendirmelerde bulundu.

HENTBOLHABER.NET – Ligin ilk haftasına galip gelerek başlamak istediklerini ancak istediği sonucu alamadıklarını belirten Osman Kalyoncu, “Yenimahalle Belediyesi Spor Kulübü ligin güçlü ekiplerinden biri. Bizde kadromuzda birçok yeni oyuncumuzla birlikte sezon hazırlıklarına başladık. Yenimahalle Belediyesi Spor Kulübü, ilk hafta maçına kadar Süper Kupa Finali, Şampiyonlar Ligi eleme grubu maçları ve özel turnuvalarda çok fazla sayıda üst düzey müsabaka oynadı ve bizim maça en hazır şekilde geldiler. Müsabakada skoru dengeye getirdiğimiz anda Yenimahalle Belediyesi kalecisi Wysokinska Anna Maria, maçta etkili oldu. Skoru lehimize çevirme şansımızı engelledi.

Ligin ilk maçında savunmada , hücumda eksiklerimizi gördük ve nerede hatalar yaptığımızı analiz ettik. İlk maçta mağlup olduk ancak bu mağlubiyetin telafisi var. Bundan sonraki müsabakalarda hatalarımızda ders çıkartarak başarılı olabilmek için mücadele edeceğiz”dedi.

Bakmadan Geçme