Kaptan Ozan Arifoğlu, 'Namağlup şampiyon olduğumuz için mutluyuz”

Beşiktaş kaptanı Ozan Arifoğlu, 'Kupamızı, kendi salonumuz ve taraftarımız önünde almaktan mutluyuz'

TUĞBA AKKESEN/HENTBOLHABER.NET – Hentbol Erkekler Süper Ligi’nin son haftası olan 26. Haftada Nilüfer Bld. Spor Kulübü ve Beşiktaş Spor Kulübü karşılaştı. Maç sonunda 33-38 skor galibiyet ile ayrılan Beşiktaş, maçın ardından düzenlenen kupa töreni ile Süleyman Seba Spor Salonu’nda Şampiyonluk Kupasını aldı.

Namağlup şampiyon Beşiktaş’ın şampiyonluk kupasını kaptan Ömer Ozan Arifoğlu’nun  havaya kaldırmasıyla, Süleyman Seba Spor Salonu’nda coşku doruğa ulaştı.

Beşiktaş Spor Kulübü deneyimli kaptanı Ömer Ozan Arifoğlu şampiyonluk için hentbolhaber.net’e özel değerlendirmelerde bulundu.

“2 yıl aradan sonra kupayı müzemize götürdük.”

“Namağlup şampiyon olduğumuz için mutluyuz. Kupamızı, kendi salonumuzda taraftarımızın önünde aldığımız için sevinçliyiz. Bu arada Nilüfer Bld. Spor Kulübü’ne teşekkür ederiz. Normalde son maçımız Bursa’da olacaktı. Bu sene namağlup bitirdik. Ancak çok zorlu, çekişmeli maçlar oynadık. Ligimizde birbirinden değerli takımlar ve kaliteli oyuncular var. 2 yıl aradan sonra kupayı müzemize götürdük. Mutluyuz. Önümüzde Türkiye Kupası yarı final maçları var. Ligin en iyi dört takımı Sakarya’da olacak. Motivasyonumuz yerinde. Yarından itibaren çalışmalarımıza başlayacağız. Türkiye Kupasını da kazanmak için elimizden geleni yapacağız. Şimdiden katılan tüm takımlara başarılar diliyorum.”

Bakmadan Geçme