Kara-Kartal Yüksekten Uçar

Şampiyonlar Ligi ön eleme turunda 3. grupta yer alan Beşiktaş Mogaz Hentbol Takımı, 6 Eylül'de Haslum HK ile karşılaşacak.

3.Grupta Haslum HK (Norveç), Hubo İnita Hasselt (Belçika) ve HCM Constanta (Romanya) takımları ile eşleşen Siyah-Beyazlılar, eleme grubu müsabakalarını Belçika’da oynayacak.

Siyah-beyazlılar, 6 Eylül Cumartesi günü TSİ 18.30’da Hasselt Spor Salonu’nda oynanacak mücadelede Haslum Handballklubb’ü mağlup etmesi halinde, grubunda yer alan HCM Constanta ile Hubo İnita Hasselt takımları arasında oynanacak olan maçın galibi ile, 7 Eylül tarihinde final müsabakasına çıkacak.

Erkekler Süper Lig Şampiyonu Beşiktaş, Belçika Şampiyonu Hubo İnitia Hasselt’in ev sahipliğini yaptığı 3’lü grup eleme müsabakalarını lider bitirmesi durumunda; Barcelona, Kobenhavn, Alingsas, Wisla Plock ve Flensburg’un bulunduğu Şampiyonlar Ligi B Grubu’nda mücadele edecek.

Beşiktaş Mogaz Hentbol Takımı, Şampiyonlar Ligi grup eleme müsabakaları için 5 Eylül Cuma günü Belçika’nın Hasselt şehrine hareket edecek.

Bakmadan Geçme