Karabatic Kardeşler Yakın Markajda

EHF Fotoğrafçısı Uros Hocevar, yanından ayırmadığı kamerası ile Fransa’nın Luka ve Nikola Karabatic kardeşleri yakın markaja aldı ve Çarpıcı kareler yakaladı. Karabatic kardeşlerin Avrupa Şampiyonasındaki fotoğraflarla hikayesini Uros Hocevar imzası ile takip edelim.

Nikola Karabatic’in kariyerinde kazanmadığı zaferler yoktur.  İki kez Avrupa Şampiyonluğu, Dünya Şampiyonluğu ve Olimpiyat şampiyonluğu. Nikola Karabatic, kardeşi Luka ile bakalım Avrupa Şampiyonasına imza atabilecek mi?

Haber
Uros, Luko ve Nikola’nın kardeş olduğunu anlamak bir saniye bile sürmez diyor ve ekliyor, "Saha da güçlü ve sakinler.İkiside aynı karakterde. Onlarla ilk tanışmamda ne kadar çok kibar sakin bir karakterde olduklarını anladım"
Haber
Uros yine de doğru adamlar olup olmadıkları anlamak için Avrupa Şampiyonası Aktreditasyon kartlarını görmek istiyor,  onlarda bu sorusuna gülerek cevap veriyorlar ve kartlarını gösteriyorlar.
Haber
Nikola sahada tam bir lider , Isınmaya sahaya çıktığı andan itibaren herkesle bir iletişim içerisinde ve herkesle konuşuyor. Luka ise sadece olması gerektiğine inandığı kadar sahada yer alıyor.
Haber

Nikola ve Luka kardeşler aynı anda savunma da görev yaptıkları zaman ise Fransa savunmasını bir duvar gibi örüyorlar. Birçok hücum oyuncusu aynı  resimde görüldüğü gibi  "Gorbor’u şutu" geçmekte zorlanıyorlar.

Nikola Sırbistan’da dünyaya gelirken, Luka Fransa’da doğdu ve büyüdü. Onlar bir araya geldikleri zaman hem Sırpça hem de Fransızca konuşuyorlar. Bir aile de iki dil oluyor açıkçası.

Fransız hentbolu  son br kaç yıl içinde büyük başarılar elde etti. Ancak Fransızlar şuan kazanmak sadece yeterli değil diyorlar ve sahada yer alacak, başarılara imza atacak yeni bir jenerasyonun oluşumunu planlıyorlar.

Mükemmel bir uyum içinde, büyük finallere mücadeleci ruhlarıyla gidecekleri bir takım istiyorlar. Aynı bir orkestranın mükemmel armonisi, güçlü yapısı ile herkesin hatırayacağı bir takım.
 

Haber

Fransa için turnuva sadece başlamıştı. Amaçları yukarıda saydığımız gibi idi. Nikola Euro 2006, 2010 da olduğu gibi yine takımının başarısı için itici güç olarak herşeyi verecektir. Nİtekim Fransa şuan yarı finalde.

Haber

Onlar inanılmaz derece çabuk olarak oynamış oldukları bir maçı geride bıraktılar ve bir sonraki maça odaklandılar. Zaten zihinlerinde de bir sonraki maç olduğu spor salonundan çıkışından belli idi.
Haber


Fotoğraflarla Hikaye: EHF Fotoğrafçısı Uros Hocevar

 

Bakmadan Geçme