Karabük Yenişehir GSK – Eskişehir Ormanspor: 29-27

Hentbol Erkekler 1.Ligi’nde Karabük Yenişehir Gençlik ve Spor Kulübü, Ormanspor karşısında önemli bir galibiyete imza attı.

HENTBOLHABER.NET – Karabük Soğuksu Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmanın ilk hücumunu Ormanspor yapmasına rağmen sayı olmayınca ilk gölü Karabük Yenişehir’den Berkan attı. Ormanspor Anıl Yıldız ile durumu 1-1 yaptı.  Maçın ilk dakikalarında hakim olan taraf konuk ekip idi. Maçın 5. Dakikası Ormanspor’un 5-2 üstünlüğü ile geçildi. Skor üstünlüğünü devam ettiren konuk ekip 15. dakikayı 8-4  önde tamamladı.  25. Dakikada ev sahibi ekip üst üste 2 sayı kazanınca Ormanspor mola aldı ve Başantrenör Fatih Işık takımının dikkatini çekmeye çalıştı. 29. Dakikada Ormanspor’dan Adnan’ın kullandığı 7 metre atışını kaleci Abdullah çıkarınca ilk yarı 9-13 Ormanspor’un üstünlüğü ile bitti.

İkinci yarıya ev sahibi hızlı başladı ve ilk golünü  Mert attı. Ev sahibi ekip maçı kazanma arzusunu ikinci yarıda daha net göstermeye başladı ve  40. dakikada 15-15 beraberlik yakaladı. Maçın son dakikaları ise nefesleri kesti. Maçın son anlarında kazanma arzusu gerginliklere neden oldu.  Karabük Yenişehir GSK’dan Berkan 2 dakika cezası alınca Uğurcan ile gerginlik yaşadı. İkinci yarının 23. dakikasında 23-23 berabere iken Karabük başantrenörü mola aldı ve takımına kazanma arzusunu net hissettirdi. Molanın ardından Kasım’ın üst üste golleri ile Karabük Yenişehir GSK ilk kez öne geçti. Son 2 dakikada Ormanspor’dan Anıl 27-27 beraberliği yakalasa da konuk ekipte Farzad ile Erdinç’in 2 dakika cezaları dengeyi bozdu. Ev sahibi ekip kazanma arzusunu net olarak yansıtınca müsabakayı 29-27 kazanmayı başardı.

Ev sahibi ekipte Resul Kağan Çağıl atmış olduğu 8 gol ile maça damga vurdu.

Maçın tamamını izlemek için

Bakmadan Geçme