Karadeniz Fırtınası Başladı

Trabzonspor Erkek Hentbol Takımı Genel Menajeri Yazıcı: “Bu sezon, önceki sezona oranla daha iyi işler çıkarmanın peşindeyiz” dedi.

Hentbol Süper Ligi takımlarından Trabzonspor, yeni sezon hazırlıklarını yaptığı idmanla sürdürdü.

Trabzonekibinin 19 Mayıs Spor Salonu’nda gerçekleştirilen antrenmanına 12sporcu katıldı. Trabzonspor Erkek Hentbol Takımı Genel Menajeri ÖmürMehmet Yazıcı,  yaptığı açıklamada, yeni sezona iyibaşlamak istediklerini söyledi.

Çalışmalarını kısıtlı bir kadroylasürdürdüklerini aktaran Yazıcı, "5 yeni oyuncumuz ve izinde olansporcularımızın katılımıyla son yılların en geniş kadrosuyla ligehazırlanmış olacağız. Önceki sezondan sakat olan oyuncularımız dadüzeldi. Bir pürüz çıkmadığı takdirde Pazartesi günü kadromuza 5 yenitransferimizi katmış olacağız. Böylece lige daha iddialı ve geniş birkadroyla hazırlanmış olacağız" dedi.

Yazıcı, yeni sezona günde tekidman yaparak hazırlandıklarını belirterek, "Pazartesi günüitibarıyla çalışmalarımızı günde 2 idmana çıkaracağız. Bu sezon, öncekisezona oranla daha iyi işler çıkarmanın peşindeyiz. Lige iyi başlarsakavantaj elde etmiş olacağız. Hazırlıklarımızı bu bilinçle sürdürüyoruz.Sporcularımızın durumu oldukça iyi. Güç depoluyoruz. Tam kadromuzla biraraya geldiğimizde daha güçlü bir ekip olacağız" diye konuştu.

Bakmadan Geçme