Karadeniz Fırtınası Tanıtıldı

Trabzonspor Hentbol takımının yeni sezon öncesi tanıtım toplantısı dün (salı)Trabzon 19 Mayıs Spor Salonu'nda yapıldı.

Toplantıya Trabzon hentbol takımının başkanı Murat Barçın, yönetim kurulu üyeleri, teknik heyet ve sporcuları katıldı.

Haber

Burada bir konuşmayapan Başkan Barçın, şu ifadeleri kullandı: “Trabzonspor Hentbol KulübüDerneği olarak öncelikle Trabzonspor ve hentbol camiasının onurlu çatısıaltında bulunmanın gurur ve mutluluğunu yaşamaktayız. 3 Ağustos 2010tarihinden bugüne kadar uzanan yolculuğumuzda, ilk sezonumuzda AvrupaKupalarına kalarak Bordo – Mavi renklerini taşıyan sporcularımızın nekadar savaşçı, azimli ve inançlı olduğunu hentbol branşında dasunmuştur.

Haber

2011-2012 Sezonundatamamen ligdeki pozisyonumuzu korumak ve gelecek sezonlara taşımak adınatemellerini atmakla ilgili çalışmalarımızın sonucunu, 2012-2013sezonunu açarken yapılan transferlerle de ‘Biz de BURDAYIZ..’ dedirtecekbir takım oluşturarak hedefimizi, ismimize yakışır bir şekilde üstsıralara taşımak ve korumak için mücadele etmektir.

Haber

Siz sevgilitaraftarlarımız, biz Trabzonspor Hentbol Şubesi olarak ‘Hedefimiz,Kalbinizdir..’ ilkesiyle başlayacağımız 2012-2013 Türkiye ErkeklerHentbol Süper Lig karşılaşmalarında takımımızı destelemek adına sizleride aramızda görmek dilekleriyle, yeni sezonumuzun Trabzonspor camiasınave tüm sevenlere hayırlı olmasını dileriz. Saygılarımızla”

Haber

Barçın’ın konuşmasının ardından Trabzon Hentbol Takımı sezonun ilk antrenmanını gerçekleştirdi.

Bakmadan Geçme