Karadenizin Kraliçeleri

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Hentbol Kulübü antrenmanlarını yoğun bir tempoda sürdürüyor.

Antrenör Mustafa Öz, "Sporcuların performanslarından memnunuz. İlerleyen zamanlarda bu performans daha da üst seviyele çıkacak" dedi.
 
SIKI VE DİSİPLİNLİ ÇALIŞMA
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Hentbol Kulübü çalışmalarını Atatürk Spor Salonu’nda aralıksız bir şekilde sürdürüyor. Toplam 40 sporcusu, haftanın 7 günü sıkı ve disiplinli şekilde 27-29 Eylül’de başlayacak lig müsabakaları için güç depoluyor.  Ayrıca yetenekli sporcuların antrenmanlarda sergiledikleri performans ise antrenörler Engin Uçarlı, Mustafa Öz ve Selami Altun’u bir hayli memnun ediyor. 
 
BAŞARI ELDE ETMEK İSTİYORUZ
Gözle görülür bir şekilde ilerleme kaydettiklerini ifade eden antrenör Mustafa Öz, "Oldukça yetenekli sporculara sahibiz. Bu kadro ile yeni sezonda önemli başarılar elde etmek istiyoruz ve bunu başaracak gücü de kendimizde buluyoruz. Ayrıca gerçekleştirdiğimiz bu antrenmanlarımızda, 24 Eylül’de başlayacak Türkiye Kupası ve 27-29 Eylül’de başlayacak olan Lig müsabakaları için hazırlanıyoruz. Yeni sezonda önemli başarılar elde etmek için var gücümüzle mücadele edeceğiz" diye konuştu.
 
 YAKINDAN İLGİLENİYOR…
Antrenör Mustafa Öz, sporcuların gelişimleri için onlarla yakından ilgileniyor.
 
 PERFORMANS MEMNUN EDİYOR…
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Hentbol Kulübü ‘nün yetenekli sporcularının sergiledikleri performans antrenörlerini memnun ederken, sezon önceside umut veriyor.

Kaynak : http://www.habergazetesi.com.tr/sondakika/15168/hentbolun-kraliceleri/

 

Bakmadan Geçme