Karakartal Tarih Yazdı

Beşiktaş Erkek Hentbol Takımı, Avrupa Hentbol Federasyonu Kupası 3. turunda 31-20 kaybettiği maçın rövanşında Norveç’in Haslum ekibini 37-25 yenerek tur atladı.

Beşiktaş: 37 – Haslum: 25

Salon: Süleyman Seba

Hakemler: Saso Krkavec, Gjoko Kolevski (Makedonya)

Beşiktaş: İbrahim Demir (Şevket Altuğ Taşdemir), Bülent Erkol 2, OzanÖmer Arifoğlu 1, Ladyko 7, Zelic 1, Şenol Boyar 4, Oğuzhan Büyük 1,Tolga Özbahar 5, Parshkov 1, Uğur Çoban 1, Ramazan Döne 14

Haslum: Tovas, Kristiensen 2, Tobiassen, Koren 2, Roe 2, Barthold 4,Stromberg 1, Hauge 4, Haldorsen 1, Hakaj 1, Moen, Klev 6, Jildenback 2

İlk Yarı:
18-9
2 dakika cezası alanlar: Ramazan Döne (Beşiktaş), Tobiassen, Jildenback, Klev, Moen (2) (Haslum)

İlk yarıyı 18-9 önde kapatan siyah-beyazlı takım, ikinci yarıda turiçin gerekli olan 12 sayılık farkı yakaladı ve adını EHF Kupası’nda son16 takım arasına yazdırdı.

EHF Kupası’nda son 16’ya kalan takımlar, 4 grupta 4’erli ekiplerhalinde mücadele edecek. Beşiktaş’ın bu turdaki rakipleri, 6 AralıkPerşembe günü Sırbistan’ın başkenti Belgrad’da çekilecek kurayla belliolacak. 

Müfit Arın’dan tur yorumu!

HaberBeşiktaş’ın antrenörü Müfit Arın açıklamalarda bulundu.


Hentbolda Erkekler EHF Kupası 3. tur maçında 11 sayı farkla kaybettiği ilk maçın rövanşında Norveç’in Haslum ekibini 37-25 yenerek tur atlayan Beşiktaş’ın antrenörü Müfit Arın, tur atlamalarının imkansız gibi gözüktüğü bir mücadelede gerekli farkı yakalayarak hedeflerine ulaştıklarını söyledi.
 
Karşılaşmadan sonra açıklamalarda bulunan Arın, ilk maçın ardından turu geçmelerine imkansız olarak bakıldığını fakat bugün gösterdikleri mücadeleyle bunu başardıklarını ifade etti.
 
Arın, maçın her anında çok iyi mücadele ettiklerini belirterek, ”Zor gözüken şeyleri başarmak Beşiktaş’ın işidir. İmkansızı başardık. Bu maçı nasıl istekle ve mücadeleyle oynadığımızı herkes gördü. Maçın her anı tur atlayacağımıza inancımız tamdı. Bundan sonra hedefimiz bugüne kadar olduğu gibi yine Beşiktaşımız’ı Avrupa’da en iyi şekilde temsil etmek. Güzel şeyler başarmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı. 




 

Bakmadan Geçme