Karaoğlu Yapı’dan “Tam Destek” Sözü

Bucaspor Salon Sporlarında artık(Hentbol, Basketbol, Voleybol) Karaoğlu Yapı Bucaspor olarak anılacak.

Zeki Karaoğlu, Bucaspor yönetiminde üç dönemdir bulunmakta ve salon sporları ile iglilenmekte idi. Ancak geçmiş dönemlerde salon sporları tek bir yönetim kurulu üyesinde değil, bir çok yönetim kurulu üyesinin elinde bulunuyordu.

Bucaspor’da yönetim, bu dönemde Salon Sporları Başkanı olarak Zeki Karaoğlu’yu başkan olarak atadılar.

Zeki Karaoğlu, Karaoğlu yapının ikinci kuşak yöneticisi olması ,  hem Karaoğlu Yapının  sosyal sorumlulukprojelerinde sorumluluğu olan bir  firma olmasından,  hem de birinci kuşaktan gördüklerini devam ettirmeye çalışması , ayrıca salon sporlarının tek bir elden yürütülmesi düşüncesiyle sponsorluk fikrini ortaya koydu. Dana sonra Bucaspor yönetim kurulu üyesi Zeki Karaoğlu ile sponsorluk protokolü imzalandı.
 

Haber

Bizde Hentbolhaber.Net ekibi olarak Karaoğlu Yapı Sahibi Zeki Karaoğlu’yu ziyaret ederek düşüncelerini almak istedik.

Zeki Karaoğlu’na , Bucaspor’un salon sporları başkanı olarak,  hem de Karaoğlu Yapı sahibi olarak bundan sonra Karaoğlu Yapı Bucaspor’un Hentbol’de ve diğer branşlarda nasıl yol alacağını sorduk.

Zeki Karaoğlu:  " Bizler sadece Spora değil, Türk Gençliğine hizmet etmeye çalışıyoruz. Ben  üç dönemdir yönetim kurulundayım. İlk başta salon sporlarını tek bir çatı altında yürütülmesini ve ekonomik olarakda daha kontrol edilebilir olmasını düşündük. Hüseyin Güzey hocamız salon sporları kordinatörü olarak, O’da bize yol gösterdi ve karşılıklı olarak planlamamızı yaptık. Salon Sporlarımızda 350 kişilik sporcumuz ve 9 antrenörümüz var. HENTBOL ,Basketbol ve Voleybol  branşlarında önce Bucaspor’un daha sonraKaraoğlu yapı’nın adını duyuracak şekilde ekiplerimizi müsabakalara hazırlamayı vebaşarıları teşvik edeceğiz. Tabi ki bunları yaparken önderimiz MustafaKemal Atatürk’ün eğitimi, gençliğe, gençlere, spor’a ve sporcu’ya verdiğiönemi, elimizden geldiği kadar yapabilmek hedefimiz olacaktır "dedi.

 

Haber

 

*** Peki Karaoğlu Yapı Bucaspor ne zaman Hentbol Liglerinde olacak?

Zeki Karaoğlu: " Şuan için bir geçiş süreci yaşıyoruz desek daha doğru olacak. Çünkü Hüseyin Güzey hocamızla beraber hedeflerimizi sıraladık:  Hentbol’de Bölgesel Lig ardından Deplasmanlı 1.Lig , Voleybol’da Bölgesel Lig , Basketbol’da Kızlarda Deplasmanlı 2.Lig, erkeklerde bölgesel lig şeklinde şuan. Ancak hem yönetim kurulu yapılanmamız, hem de Karaoğlu Yapı olarak  Hedeflerimizin üzerine çıkmak, bizim için bir başarı olacaktır. Kısacası sorunuz için yeterli bir cevap mı bilmiyorum ama Karaoğlu Yapı Bucaspor Hentbol Liglerinde hedeflerimiz doğrultusunda olacaktır."dedi.

*** Zeki Bey, Milli Takımlara seçilme başarısı elde etmiş ve Karaoğlu Yapı Bucaspor’u hem İzmir’de derece alarak temsil etmiş hem de Türkiye Şampiyonalarında isminin duyulmasını sağlamış sporcularınız için bir planınız düşünceniz var mı?

Zeki Karaoğlu :
" Kesinleşmiş birşey değil  ve  daha diğer yöneticilerle, hocalarımla konuşmadığım bir düşüncem  var.  En başta bizi başarı ile temsil etmiş, ismimizin duyulmasını sağlamış olan sporcularımızı ödüllendirmeyi düşünüyorum. Tabiki bu ödül maddi , manevi nasıl olur , onu yönetici arkadaşlarım ile beraber karar vereceğiz."dedi.

Haber


*** Zeki Bey, sizin özellikle bu protokol ile ilgili başka eklemek istedikleriniz var mı?


Zeki Karaoğlu :
" Ben yönetim kurulunda olmasam da her zaman Spor’u, Sporcuyu destekleyen birisi olacağım. Hatta oğlumu yavaş yavaş bu tip sosyal projeler içerisinde olması yönünde yönlendiriyorum. Kendi düşüncelerimi ve tecrübemi paylaşıyorum. İnşallah bizim gibi firmalar Spor Kulüplerimizin yanında olur. Farklı projeler ile Spor’a ve Sporcu’ya destek olurlar." dedi.

Bizde Hentbolhaber.Net ekibi olarak Zeki Karaoğlu’na Spor ve Sporcu’ya yapmış olduğu desteklerden dolayı ve bize zaman ayırdığı için teşekkür ederiz.
 

Bakmadan Geçme